Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Urban korner

16. 04. 2018. 10:59   >>  13:06

"TIHO MESTO" od četvrtka 12. aprila nalazi se na redovnom repertoaru svih naših bioskopa.

Prethodnog vikenda publika u Srbiji i širom sveta punila je bioskopske sale! Veliko interesovanje izazvao je film "TIHO MESTO" (A QUIET PLACE) koji je od početka prikazivanja privukao veliku pažnju filmskih kritičara, zaljubljenika u ovaj žanr i svih ljubitelja filmske umetnosti! Nema sumnje da je "TIHO MESTO" drugačije od svega što ste ikada gledali, film sa minimalno dijaloga i skoro potpunim odsustvom reči, a sa zvukom i muzikom koji lede krv u žilama.


Ako ste dovoljno hrabri da ga pogledate u mraku bioskopske dvorane i dovoljno smeli da ne ispustite ni jedan jedini zvuk, ovo je film za vas!
Kritičari ga već ocenjuju kao jedan od najboljih horor filmova svih vremena, kao najbolji film u 2018. godini iako je ona tek počela i kao pravo osveženje na koje se toliko čekalo!

Režiju potpisuje Džon Krasinski, koji tumači i glavnu ulogu, uz Emili Blant. Njih dvoje su partneri kako u ovom filmu tako i u privatnom životu, a ta energija i emocija prenete su na film. Pored Krasinskog i Emili Blant, glavne uloge tumače troje mladih glumaca, od kojih je najpoznatija Milisent Simonds koja je oduševila svet svojim talentom za glumu, kao i činjenicom da je sa godinu dana izgubila sluh, što je nije sprečilo da se bavi poslom koji voli.

Film "TIHO MESTO" govori o porodici koja živi u apsolutnoj, mukloj tišini i strahu od nepoznate opasnosti koja napada svakog ko ispusti i najmanji zvuk. U ovom modernom horor filmu, četvoročlana porodica pokušava da opstane i nastavi život, u kome vlada konstantna pretnja od smrti. Svakog ko ispusti i najmanji zvuk uništiće misteriozna stvorenja, čudovišta, od kojih nema spasa.

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari