Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Urban korner

20. 02. 2018. 16:11   >>  20:42

"Šta me snađe" u Beogradu

Interaktivna monodrama Anđelke Prpić “Šta me snadje”, dramskog pisca Nebojše Romčevića i reditelja Branka Đurića Đure u produkciji Dragoslava Ganeta Pecikoze, u ponedeljak 19.2. doživela je i svoju beogradsku premijeru za prijatelje, medije i kolege naše popularne glumice.

U punoj velikoj sali Doma omladine, publika je upoznala Anđelku u 12 uloga: mlade bankarke Jovanke Joke Jakovljević pred moralnom dilemom - prevariti ili ne prevariti svog muža ali i njene mame, bake, psihološkinje, kume, šefice, dobre i loše savesti, policajke, šefice sektora...

Pored medija, prijatelja i veliki broj poznatih ličnosti, medju kojima su, izmedju ostalih bili Andrija Milošević, Aleksandra Radović, Sergej Ćetković, Maja Noveljić, Nebojša Romčević, Marko Janketić, Milan Kalinić, Mina i Nenad Zimonjić, Rada Djurić, Ivan Tomić, Miloš Urošević, Vesna Dedić, Dejan Pantelić, Slavko Beleslin, Lena Kovačević, Darijan Mihajlović, Mićko Ljubičić... uživali su u izvedbi šarmantne Andjelke, na kraju je pozdravivši gromoglasnim aplauzom na bis.

-Ne mogu da kažem da nisam imala malu tremu, iako je ovo bilo već dvadeseto izvođenje. Prvi put sam izašla pred veliki broj svojih kolega i medija i to je za mene bila dodatna odgovornost. Sada sam dobila još jednu potvrdu da je trud kompletne ekipe na gotovo jednogodišnjoj pripremi ove netipične monodrame, vredeo. Radujem se veoma nastavku obilaska Srbije i regiona, a i sledećem izvođenju u Beogradu 22. marta, rekla je Andjelka koja je poslednji poziv na bis posvetila svim svojim kolegama koji su nas prerano napustili.

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari