Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Lepota

18. 05. 2018. 15:00   >>  11:30

Ni velike grudi, ni velika zadnjica, povećavanje OVOG dela tela je novi hit!

Čini se da danas na svetskoj ali sve više i domaćoj sceni sve je manje dama koje nisu otišle pod nož. Sve je počelo sa grudima, prešlo je na zadnjice, a sada je novi hit ovo...

Devedesetih je apsolutni hit u plastičnoj hirurgiji bilo povećavanje grudi. Velike grudi bile su simbol ženstvenosti i lepote, a poslednjih godina su ih velike zadnjice gurnule u drugi plan. Kako su velike i prćaste zadnjice postale moderne, tako je i potražnja za plastičnim intervencijama na tom delu tela postala ogromna.

Ove godine hit nisu ni ogromne grudi ni zadnjice, nego bokovi, a sve više plastičnih hirurga nudi operaciju povećavanja bokova.

Budući da su gospodarice društvenih mreža (ponajviše sestre Kardašijan-Džener) postavile ovaj trend, nastala je pomama za ugradnjom masnog tkiva na bokove. Ovog leta nosiće se visoko isečeni kupaći kostimi koji su idealni za pokazivanje "dekoltea na bokovima" kako se popularno sada naziva linija između pregiba noge i kukova.

Foud Hamza, plastični hirurg koji je specijalizovao povećavanje zadnjica, potvrdio je da postoji ogroman interes za ovu vrstu operacije.

Ipak, operacija se ne izvodi umetanjem silikonskog implantanta u bokove, nego premeštanjem masnog tkiva s područja stomaka na područje bokova.

Dopada li vam se?

Izvor: Index.hr

1 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari