Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Ljubav i seks

05. 04. 2018. 20:00   >>  16:03

Svaka ljubav ima PET faza, a treća je najteža! Svi koji je prevaziđu, nastaviće sa vezom! Testirajte svoju ljubav!

Svaka veza se sastoji iz nekoliko delova – od strastvenog početka, do zatišja i rađanja nove ljubavi. Neki parovi mogu da prođu kroz svih pet nivoa i da spoznaju pravu ljubav, dok se većina njih zaustavlja na trećem i odlučuje za rastanak umesto da nastave dalje.

U daljem tekstu saznajte o kakvim se nivoima radi i kako da se nosite sa različitim situacijama:

Prvi nivo – zaljubljivanje

Bendžamin Frankin je davno rekao: “Divljenje je ćerka neznanja.” Ovo je prvi nivo takozvane “ljubavi” u kojoj čak ni ne znate dovoljno osobu, a zaljubljeni ste u nju. To se dešava jer ste zaneseni privlačnošću te osobe. Fokusirate se na njegove kvalitete i pomno ih beležite.

Verujete da je ljubav večna. Pažljivo! Nije zlato sve što sija! Ovo je drugi deo prvog nivoa, kada mislite da je on nešto najbolje što vam se ikada desilo. Razmišljajte i ne prenagljujte.

Drugi nivo – par

Ljubav se produbljuje, osećate se zaštićenije i maženije i jasni su vam razlozi zbog kojeg će vaša ljubav opstati i trajati zauvek. Možda nemate “divlji” seks, ali je uveliko zadovoljavajući. Takođe se osećate cenjeno i kao da ste vas dvoje jedine osobe na svetu.

Treći nivo – početak kraja

U ovom nivou sve izgleda katastrofalno pogrešno. Kao da se nešto promenilo, vaša veza počinje da se gasi. Male stvari počinju da vam smetaju, osećate da ste okruženi problemima. Počinjete da razmišljate kako možda nije dobra ideja biti u vezi i obavezati se samo za jednu osobu. Zato je tačna ova čuvena rečenica “kada idete kroz pakao, ne zaustavljajte se”.

Samo ako se pokrenete unapred i rešite sve svoje probleme, moći ćete da nastavite dalje sa vašom vezom.

Četvrti nivo – kreiranje “prave ljubavi”

U ovom nivou se oporavljate od problema i dolazite do srži stvari koje te probleme izazivaju. Partner vas voli zbog onog što ste i špkušava da vas prihvati na sve moguće načine. On razume vaše ponekad ružno ponašanje koje je tu ne zbog toga što ste vi zli iil jer ga ne volite, već zbog toga što ste možda bili povreženi u prošlosti.

Peti nivo – moć ljubavi i partnerstva

Želite da usmerite vašu zajedničku moć kako biste promenili svet. Zajedno želite svet učinite boljim mestom za sve. Ljudi koji uspeju da dođu do ovog nivoa su pravi srećnici. Ultimativni cilj je postignut i oboje ste opušteni. Ne želite da menjate ništa na svom partneru i obrnuto. Stekli ste kompletnost.

Izvor: ženski magazin

1 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari