Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Ishrana i fitnes

24. 08. 2018. 14:00   >>  10:52

Ostavio ju je dečko jer je bila gojazna, a ona se onda zainatila i smršala 50 kg! Morate da vidite šta je pila svakog dana! (FOTO)

Bjanka Kolins (30) pretrpela je veliku bol kada ju je momak, nakon tri godine zajedničkog života, ostavio uz objašnjenje da je previše gojazna. Bjanka se tada zainatila i odlučila da drastično skine višak kilograma!

"Osećala sam se loše, debelo, razočarano, ružno, samopouzdanje mi je skroz palo... Moj prijatelj Džoni, inače profesionalni trener, savetovao me je da mu se pridružim u teretani, što sam i učinila. Tako mi je na pauzi od treniranja, ponudio da popijem neku rozu tečnost. Bilo je preukusno. Bilo je to majčino mleko", počela je priču za britanski "Miror".

Pre nego što je trener uveo u njen sistem mršavljenja majčino mleko, ona je istražila po Internetu i pronašla stranicu na kojoj je mogla da kupi ovaj "proizvod".

"Raspitala sam se da je svako donirano mleko detaljno ispitano i pregledano od strane stručnjaka, kako ne bi došlo do prenošenja raznih bolesti".

Odmah je naručila nekoliko litara i, kako je rekla, ponovo se oduševila ukusom.

"Bilo je toliko ukusno da sam ga često mešala sa čokoladnim mlekom, sa žitaricama, proteinskim šejkovima, kafom, supom, špagetiama... Stalno sam eksperimentisala, i promena se videla kroz nedelju dana".

Za 18 meseci konzumiranja majčinog mleka, ali i vežbanja, Bjanka je smršala 50 kilograma.

"Svakim danom sve više i više mršavim i veoma sam srećna", ističe ova 30-godišnjakinja i dodaje da planira da pije i svoje mleko kada bude bila dojilja.

"Još uvek nije naučno dokazano da mleko dojilje može da utiče na gubitak kilograma. Svako gubljenje kilograma je rezultat sagorevanja kalorija, što je ona i radila tokom ovog procesa, a što je definitivno sigurniji način mršavljenja. Mi kao klinika sumnjamo u kvalitet mleka sa Interneta. Savetujemo ljudima da ne konzumiraju i da se ne pridržavaju ove dijete", pisalo je u obaveštenju jedne britanske klinike koja se bori sa gojaznošću. 

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari