• Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • prva kanali
    • PrvaPlus
    • PrvaMax
    • PrvaWorld
    • PrvaKick
    • PrvaLife
    • PrvaFiles
  • masterchef-logo
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • prva kanali
    • PrvaPlus
    • PrvaMax
    • PrvaWorld
    • PrvaKick
    • PrvaLife
    • PrvaFiles
  • masterchef-logo

Pratite nas

Lepa Brena

Senida otkrila šta se dešavalo IZA SCENE kada je Lepa Brena doživela NEZGODU na koncertu u Zagrebu!
Showbiz

Senida otkrila šta se dešavalo IZA SCENE kada je Lepa Brena doživela NEZGODU na koncertu u Zagrebu!

Pevačica Senida Hajdarpašić pred kamerama "Exkluziva" sumirala je 2024. godinu!

1.1.2025. 14:08

Poznati ZABLISTALI U "NAJLUĐOJ NOĆI": Pogledajte u kom izdanju su se pojavili na NOVOGODIŠNJIM NASTUPIMA!
Showbiz

Poznati ZABLISTALI U "NAJLUĐOJ NOĆI": Pogledajte u kom izdanju su se pojavili na NOVOGODIŠNJIM NASTUPIMA!

Mnogi pripadnici estrade održali su novogodšnje koncerte, a tom prilikom zablistali su pred publikom.

1.1.2025. 9:24

Lepa Brena održala NOVOGODIŠNJI KONCERT: Kad sam mogla da pevam sa POLOMLJENOM NOGOM, mogu i sa OPERISANOM!
na štakama stala pred publiku

Lepa Brena održala NOVOGODIŠNJI KONCERT: Kad sam mogla da pevam sa POLOMLJENOM NOGOM, mogu i sa OPERISANOM!

Pevačica Lepa Brena održala je nastup u "najluđoj noći", iako je nedavno operisala nogu zbog povrede koju je zadobila na koncertu u Zagrebu.

1.1.2025. 8:46

Lepa Brena PRVI PUT U JAVNOSTI posle operacije! Tokom nastupa izvela je i akrobaciju i pokazala da ona može sve!
Showbiz

Lepa Brena PRVI PUT U JAVNOSTI posle operacije! Tokom nastupa izvela je i akrobaciju i pokazala da ona može sve!

Pevačica je imala novi nastup nakon povrede članka tokom koncerta u zagrebačkoj Areni.

28.12.2024. 10:09

Kakvu GLASOVNU PORUKU je Brena poslala Aleksandri Prijović pred koncert?
Showbiz

Kakvu GLASOVNU PORUKU je Brena poslala Aleksandri Prijović pred koncert?

Pevačica je pred koncert imala veliku tremu.

24.12.2024. 10:18

Lepa Brena IZAŠLA IZ BOLNICE: Poznati novi detalji o zdravstvenom stanju pevačice!
Showbiz

Lepa Brena IZAŠLA IZ BOLNICE: Poznati novi detalji o zdravstvenom stanju pevačice!

Pevačica Lepa Brena napustila je bolnicu nakon što je operisana zbog povrede koju je zadobila na koncertu u Zagrebu.

15.12.2024. 9:28

Prvo oglašavanje Lepe Brene nakon OPERACIJE: Pevačica otkrila detalje NEZGODE NA KONCERTU, pa se obratila FANOVIMA! (FOTO)
PRVO OGLAŠAVANJE

Prvo oglašavanje Lepe Brene nakon OPERACIJE: Pevačica otkrila detalje NEZGODE NA KONCERTU, pa se obratila FANOVIMA! (FOTO)

Pevačica Lepa Brena prvi put se oglasila nakon što je hospitalizovana i operisana posle koncerta u Zagredu.

10.12.2024. 11:33

Poznati progovorili o LEPOJ BRENI: Dragana Mirković otkrila detalje RAZGOVORA sa popularnom pevačicom! (VIDEO)
OTKRILA DETALJE RAZGOVORA

Poznati progovorili o LEPOJ BRENI: Dragana Mirković otkrila detalje RAZGOVORA sa popularnom pevačicom! (VIDEO)

Pevačica Lepa Brena održala je spektakularne koncerte u Zagrebu pre nego što je doživela negodu zbog koje je hospitalizovana i hitno operisana, a njene kolege govorile su pred kamerama "Exkluziva".

10.12.2024. 10:44

Lepa Brena HOSPITALIZOVANA nakon koncerta u Zagrebu: Pevačica HITNO OPERISANA
odlažu se svi koncerti

Lepa Brena HOSPITALIZOVANA nakon koncerta u Zagrebu: Pevačica HITNO OPERISANA

Organizatori koncerata Lepe Brene oglasili su se nakon nezgode na koncertu u Areni Zagreb, nakon koje je pevačica operisana.

10.12.2024. 10:21

Publika je bila raspamećena: Lepa Brena započela seriju od 5 koncerata u zagrebačkoj Areni (VIDEO)
Showbiz

Publika je bila raspamećena: Lepa Brena započela seriju od 5 koncerata u zagrebačkoj Areni (VIDEO)

Više od 15 hiljada ljudi pevalo je uglas svaku Breninu pesmu od početka do kraja koncerta.

8.12.2024. 10:46

"Ovo Brena? Ja sam mislila da sam to ja" Senida ostala zatečena snimkom - Da li vam one liče? (VIDEO)
Showbiz

"Ovo Brena? Ja sam mislila da sam to ja" Senida ostala zatečena snimkom - Da li vam one liče? (VIDEO)

Videvši jedan snimak, Senida je od Brene pomislila da je zapravo ona.

7.12.2024. 9:58

Koji je deo priprema pred koncert Lepa Brena NE VOLI DA TRAJE DUGO i koji su njeni ZAHTEVI pre nego što izađe na binu?
Showbiz

Koji je deo priprema pred koncert Lepa Brena NE VOLI DA TRAJE DUGO i koji su njeni ZAHTEVI pre nego što izađe na binu?

Jugoslovenska zvezda rasprodala je pet Zagrebačkih arena!

30.11.2024. 9:21

Da li je Lepa Brena ZAHTEVNA pred koncert? Evo šta pevačica MORA DA IMA u bekstejdžu: Imam taj komfor da se prenese kompletan moj dnevni boravak...
Showbiz

Da li je Lepa Brena ZAHTEVNA pred koncert? Evo šta pevačica MORA DA IMA u bekstejdžu: Imam taj komfor da se prenese kompletan moj dnevni boravak...

Rajder lista je "must" pred koncert svake muzičke zvezde u Srbiji! Pitali smo Lepu Brenu šta ona zahteva od produkcije da se nađe u bekstejdžu, nekoliko sati pre izlaska na binu i u čemu najviše uživa...

15.11.2024. 7:59

Lepa Brena se prisetila RAZGOVORA sa čovekom koji joj je predvideo BUDUĆNOST: Nećete verovati šta joj je rekao! (VIDEO)
Showbiz

Lepa Brena se prisetila RAZGOVORA sa čovekom koji joj je predvideo BUDUĆNOST: Nećete verovati šta joj je rekao! (VIDEO)

Pevačica Lepa Brena prisetila se razgovora sa vidovnjakom koji joj je predvideo veliku popularnost.

12.11.2024. 9:11

• 1
  • 2
  • 3
Horoskop
ovan
Ovan

Danas ćete moći lako da ispoljite svoju energičnu prirodu. Dan koji vam donosi dobre poslovne šanse. Odlični momenti da planove ostvarite. Očekivali ste podršku od strane voljene osobe i dobili ste više nego što ste mislili.

bik
Bik

Neke situacije će danas ići u vašu korist. Dan povoljan I za finansije ili dogovore o novcu. Upoznajete nekog ko vam može postati značajan saradnik. Razmišljate da li da  se pokrenete prema jednoj osobi. Zaintrigirani ste.

blizanci
Blizanci

Danas pratite i ljude, ali i dešavanja oko sebe, jer ćete nešto moći da iskoristite, ili da izvučete pravu pouku. Stoje i mogućnosti tajnih dogovora. Preispitujete ponašanja partnera i pokušavate da nađete opravdanje za njegove postupke.

rak
Rak

Možda ćete na početku dana biti nervozni, ali kako vreme bude odmicalo sve bolje ćete hvatati korak sa dešavanjima. Uklapanje i laka komunikacija sa saradnicima učiniće da se osećate zadovoljno. Dobri odnosi sa voljenom osobom.

lav
Lav

Možda su poslovne okolnosti danas stegnute i vi ste pod pritiskom. I pored ovoga uspevate da na pravi način odradite sve obaveze. Imate podršku od strane kolega. Sa emotivnim partnerom dogovori oko bitnih zajedničkih pitanja.

devica
Devica

Dan za ostvarivanje planova. Možda ćete čak osetiti monotoniju, jer se sve odvija bez problematike. Sa jednom osobom se lako uklapate i prija vam pažnja koju vam posvećuje. Ipak, ne žurite i puštate da druga strana pokaže šta želi od vas.

vaga
Vaga

Stvari ne idu u pravcu koji ste vi priželjkivali, ali ne možete reći da ste nezadovoljni. Posvetite se onim obavezama za koje vam ne treba potpuna koncentracija i pažnja. Smatrate da je voljena osoba nešto hladnija prema vama.

škorpija
Škorpija

Velika količina obaveza koju nikako ne uspevate da privedete kraju. Moguće je da ćete napraviti kompromis i zarad sastanka sa nekim ko vam je bitan odložiti ono što ste planirali. Odlični kontakti sa suprotnim polom.

strelac
Strelac

Iako neke stvari idu polako, uspevate da ono na šta ste se obavezali završite na vreme. Situacija vas povremeno tera da žurite, ali svesni ste da ne smete dozvoliti greške. Nećete uspeti da ostvarite kontakt koji priželjkujete.

jarac
Jarac

Osobe sa kojima dolazite u kontakt će vam pokazivati koliko računaju na vas. Pouzdanost u obavljanju obaveza, ali i dobri argumenti u dogovorima sa saradnicima. Emotivno je lep dan pred vama, iskoristite ga za ono što priželjkujete.

vodolija
Vodolija

Smatrate da ste ipak napravili dobar dogovor, iako ste morali da se prilagodite drugoj strani. Ipak, svesni ste da je ovo bio trenutno jedini način. Velika razmišljanja o budućnosti sa emotivnim partnerom. Osećate se dosta sigurno.

ribe
Ribe

Vaše raspoloženje je promenljivo, ali su zato postupci dobri. Uspevate da potisnete nezadovoljstvo i da se saradnicima predstavite u pravom svetlu. Birajte društvo prijatelja, potrebni su vam da vas izvlače iz povremenih emotivnih dubioza.

• Kontakt
  • Prva
  • Menadžment TV Prva
  • Studio
  • 16:9 podešavanja
  • Oglašavanje
  • Impresum sajta
  • Uslovi korišćenja
  • Prijava smetnji
  • Saopštenja
  • Politika privatnosti

Pratite nas

Copyright © 2010 - 2025 Prva Srpska Televizija. Sva prava zadržana.