• Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • prva kanali
    • PrvaPlus
    • PrvaMax
    • PrvaWorld
    • PrvaKick
    • PrvaLife
    • PrvaFiles
  • masterchef-logo
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • prva kanali
    • PrvaPlus
    • PrvaMax
    • PrvaWorld
    • PrvaKick
    • PrvaLife
    • PrvaFiles
  • masterchef-logo

Pratite nas

životna priča

Glumac ima 99 godina i 46 godina MLAĐU ŽENU, a ne prestaje da radi: Smrti se ne bojim!
govorio je o demenciji

Glumac ima 99 godina i 46 godina MLAĐU ŽENU, a ne prestaje da radi: Smrti se ne bojim!

Slavni komičar i glumac Dik Van Dajk u petak 13. decembra puni 99. godina i ne boji se smrti.

9.12.2024. 9:52

"Zdravim ljudima je rutina da ustanu ujutro, operu zube i da se obuku, a ja čekam da neko drugi to uradi za mene"! Uprkos HENDIKEPU, Đorđe živi svoj san!
Životne priče

"Zdravim ljudima je rutina da ustanu ujutro, operu zube i da se obuku, a ja čekam da neko drugi to uradi za mene"! Uprkos HENDIKEPU, Đorđe živi svoj san!

"Život ne treba da bude ravna linija, već treba da bude uspona i padova. Ali treba ostati u svemu tome dobar čovek", svima je poručio Đorđe.

6.12.2024. 13:30

Prvi put je učestvovala na Međunarodnom PARAPLIVAČKOM mitingu i ODMAH UZELA TRI MEDALJE! Upoznajte Đurđu koja je trenirala i fudbal i jahanje... (VIDEO)
Životne priče

Prvi put je učestvovala na Međunarodnom PARAPLIVAČKOM mitingu i ODMAH UZELA TRI MEDALJE! Upoznajte Đurđu koja je trenirala i fudbal i jahanje... (VIDEO)

Đurđa Borović je učenica sedmog razreda OŠ "Štampar Makarije" u Podgorici.

3.12.2024. 14:00

Tečno govori 10 jezika, sa 15 godina dobio posao iz snova, peva u crkvenom horu, a pored svega toga - Slobodan je SLEP: Ništa u životu ne bih menjao!
Zavidan uspeh

Tečno govori 10 jezika, sa 15 godina dobio posao iz snova, peva u crkvenom horu, a pored svega toga - Slobodan je SLEP: Ništa u životu ne bih menjao!

Nedostatak vida ga nije sprečio da bude uspešan već mu je dao još veću motivaciju da radi na sebi.

26.11.2024. 12:00

Nepoznati svat će zauvek NA DUŠI NOSITI Nikolu, koji je zbog "ZALUTALOG" METKA završio u invalidskim kolicima: Tog dana sam sa ocem kopao kanal...
Životne priče

Nepoznati svat će zauvek NA DUŠI NOSITI Nikolu, koji je zbog "ZALUTALOG" METKA završio u invalidskim kolicima: Tog dana sam sa ocem kopao kanal...

Vodimo vas na granicu naše zemlje i Republike Srpske i upoznaćemo vas sa Nikolom kome je "zalutali" metak zauvek promenio život.

25.11.2024. 12:00

Petostruki prvak Srbije u ŠAHU nekada je igrao KOŠARKU: Imam slične gabarite kao Jokić! (VIDEO)
Životne priče

Petostruki prvak Srbije u ŠAHU nekada je igrao KOŠARKU: Imam slične gabarite kao Jokić! (VIDEO)

Srpski šahista Aleksandar Inđić pobednik je Evropskog prvenstva u Petrovcu u Crnoj Gori.

23.11.2024. 12:00

Prvo je živela u Nišu, sada u Beogradu, a ROĐENA JE U RUSIJI! Ona je doktorka opšte prakse i evo kako izgleda njen život: U početku sam imala JUŽNJAČKI AKCENAT
Životne priče

Prvo je živela u Nišu, sada u Beogradu, a ROĐENA JE U RUSIJI! Ona je doktorka opšte prakse i evo kako izgleda njen život: U početku sam imala JUŽNJAČKI AKCENAT

Iz rodne Moskve, došla je u Srbiju na razmenu studenata i u početku je živela u Nišu. Tamo je upoznala mnogo prijatelja, zahvaljujući kojima je naučila i naš jezik.

22.11.2024. 12:00

Rođena je u Rusiji, a u Srbiji ŽIVI VEĆ 14 GODINA! Supruga je upoznala ovde, a prvo što je naučila da kuva jesu naše domaće sarme! (VIDEO)
Životne priče

Rođena je u Rusiji, a u Srbiji ŽIVI VEĆ 14 GODINA! Supruga je upoznala ovde, a prvo što je naučila da kuva jesu naše domaće sarme! (VIDEO)

Elena je došla u Srbiju na nagovor svoje sestre, koja se pre nje preselila u našu zemlju.

22.11.2024. 8:09

Pevačica ISKRENO O PORODIČNOJ TRAGEDIJI: Moj brat je nažalost DIGAO RUKU NA SEBE... Bio je veselog karaktera, ljudi su voleli da budu u njegovom društvu
Životne priče

Pevačica ISKRENO O PORODIČNOJ TRAGEDIJI: Moj brat je nažalost DIGAO RUKU NA SEBE... Bio je veselog karaktera, ljudi su voleli da budu u njegovom društvu

Pevačica poznate grupe "The Frajle" otvorila je dušu pred publikom Prve...

19.11.2024. 11:34

Predrag Stamenković je PRONAŠAO DONORA ZA TRANSPLATACIJU JETRE, ali nema novca za operaciju u Turskoj! Potrebna mu je pomoć svih nas... (VIDEO)
Životne priče

Predrag Stamenković je PRONAŠAO DONORA ZA TRANSPLATACIJU JETRE, ali nema novca za operaciju u Turskoj! Potrebna mu je pomoć svih nas... (VIDEO)

Predrag Stamenković iz Beograda nalazi se na listi čekanja za transplataciju jetre, a sam je uspeo da nađe donora. Međutim, potreban mu je novac za operaciju u Turskoj.

15.11.2024. 12:00

Za svoj 50. rođendan obukla je VENČANICU, A MLADOŽENJE NI NA VIDIKU: "Nikad te nisam OBRUKALA, zato što se nisam udala", rekla je Ceca svom ocu (VIDEO)
Životne priče

Za svoj 50. rođendan obukla je VENČANICU, A MLADOŽENJE NI NA VIDIKU: "Nikad te nisam OBRUKALA, zato što se nisam udala", rekla je Ceca svom ocu (VIDEO)

Za svoj 50. rođendan, obukla venčanicu, a njena proslava će se, sigurni smo, godinama prepričavati.

13.11.2024. 12:00

Sve je počelo tako što ga je – ODBILA! Kako su se upoznali Donald i Melanija Tramp: Prišao je sa devojkom, ali sam ipak bila očarana
Životne priče

Sve je počelo tako što ga je – ODBILA! Kako su se upoznali Donald i Melanija Tramp: Prišao je sa devojkom, ali sam ipak bila očarana

Melanija Tramp se u svojim memoarima prisetila trenutka kada je upoznala svog supruga Donalda Trampa.

11.11.2024. 12:00

Ima 73 godine a pogledajte KAKVO TELO IMA Sting! Ženu je OSTAVIO ZBOG KOMŠINICE, i to vrlo brzo nakon drugog porođaja! (FOTO)
Životne priče

Ima 73 godine a pogledajte KAKVO TELO IMA Sting! Ženu je OSTAVIO ZBOG KOMŠINICE, i to vrlo brzo nakon drugog porođaja! (FOTO)

Isplivale golišave fotografije čuvene muzičke zvezde na balkonu, dok se odmarao pred predstojeći nastup u Majamiju.

26.10.2024. 12:00

Pobegao je od rata u Avganistanu, bio beskućnik u Srbiji, a sada je u Beogradu otvorio i svoj restoran! Upoznajte Kočaja koji priča čak OSAM JEZIKA!
Životne priče

Pobegao je od rata u Avganistanu, bio beskućnik u Srbiji, a sada je u Beogradu otvorio i svoj restoran! Upoznajte Kočaja koji priča čak OSAM JEZIKA!

Od bežanja od rata u Avganistanu, beskućništva u Srbiji, spavanja na klupama ispred Ekonomskog fakulteta, do otvaranja sopstvenog restorana u Beogradu.

24.10.2024. 9:02

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • 6
Horoskop
ovan
Ovan

Još jedan uzburkan dan, pun turbulencija, ali i pozitivnih dešavanja. Dan kada ne možete biti mirni ni trenutka, jer vas situacije samo vuku s jednog mesta na drugo. Samo hladna glava je potrebna, i sve će biti u redu. Ljubavni nesporazumi.

bik
Bik

Iako ćete od ranog jutra prionuti na svoje obaveze sa puno elana i volje za radom, brzo će vam pažnju odvući dešavanja oko vas. Dosta ometanja iz poslovnog okruženja, pa će biti teško završiti posao na vreme. Partneru je lako da vas isprovocira.

blizanci
Blizanci

Neplaniran trošak koji će učiniti da vam dan počne u nešto lošijem raspoloženju. Kako počeo – tako će se i nastaviti. Jedino je dobro što ćete uspeti da vrlo brzo pozajmite pare ako su vam potrebne. Emotivno – mogućnost rasprava.

rak
Rak

Odličan momenat da realizujete jedan dogovor, ali računajte da ćete morati da preskočite velike prepreke. Ceo dan će vam se voljena osoba motati po glavi i jedva ćete čekati popodnevne sate da se vidite i provedete vreme zajedno.

lav
Lav

Mnogo komunikacije, mnogo kretanja, mnogo dogovora. Očekujte aktivan I uspešan dan. Ovaj trend će se nastaviti i u emotivnim relacijama, pa ako imate emotivnog partnera – vreme je da popričate. Dobro, to ne moraju biti teške priče.

devica
Devica

Imali ste jedan ili dva dana da se malo odmorite od posla, a sada je vreme da se „bacite u vatru“ ponovo. Užurbanost i jurnjava vam sledi, ali vam slede i dogovori koje niste očekivali da ćete uspeti da postignete. Susret koji jedva iščekujete.

vaga
Vaga

Dan je odličan za komunikaciju i dogovore, i jedina strana koja može ovo kočiti ste vi. Nemojte previše da razmišljate, da kalkulišete – bacite se u akciju, jer uspeh je blizu. Ovo važi i za emocije, dan je dobar za pokretanje ka onom ko vam se dopada.

škorpija
Škorpija

Vi lično ste danas u odličnom raspoloženju, i sa lakoćom izlazite na kraj sa svim problemima. Ovo će vam i biti potrebno, jer saradnici koče neke situacije. Velika potreba za voljenom osobom, ali je teško da će ona imati vremena za vas.

strelac
Strelac

Danas ste spremni da balansirate i prilagođavate se, ali nije takva situacija i sa druge strane i sa kolegama ćete teško izlaziti na kraj. Neke odluke vezane za emotivnog partnera ćete morati da preispitate, jer shvatate da ne funkcionišu.

jarac
Jarac

Danas imate podršku od osoba koje su vam bitne za obavljanje posla koji trenutno radite. U emotivnim relacijama imate osećaj da ste se sa voljenom osobom povezali na jači način nego do sada. Ovo naročito važi ako ste tek od skora u odnosu.

vodolija
Vodolija

Pred Vodolijama je lep i pokretan dan. Neke probleme ste brzo rešili, dobili ste informacije koje ste očekivali i možete na miru zaključiti radnu sedmicu. Sada možete da se posvetite ljubavi, jer vam je odnos sa nekim postao jako bitan.

ribe
Ribe

Obradovaće vas kontakt i javljanje od strane osobe sa kojom ste ranije imali jako dobru saradnju. Danas vas takođe može obradovati i novčana isplata koju niste očekivali. Više posvećujete pažnje voljenoj osobi i ona vam na isti način i uzvraća.

• Kontakt
  • Prva
  • Menadžment TV Prva
  • Studio
  • 16:9 podešavanja
  • Oglašavanje
  • Impresum sajta
  • Uslovi korišćenja
  • Prijava smetnji
  • Saopštenja
  • Politika privatnosti

Pratite nas

Copyright © 2010 - 2025 Prva Srpska Televizija. Sva prava zadržana.