U Anđelinoj sobi više nema mesta za medalje, ali na stolu konačno ima dovoljno hrane! (VIDEO)

Anđela Milojević iz Donjeg Katuna kod Kruševca je osvajačica preko 200 medalja na takmičenjima iz karatea. Ekipa emisije Exploziva je nju i njenu porodicu upoznala sa gledaocima u decembru prošle godine. Tada smo saznali da na treninge ide autostopom, uvek u letnjim patikama, bez obzira da li je sneg ili kiša. Zbog uslova u kojima ste videli da živi i debljeg ćebeta, o kojem je maštala, zvali ste nas pitajući kako da dođete do ove devojčice. I znate šta? Hvala vam!

M.K.  |  Izvor: Prva  |  
.

Samo mesec dana posle prvog susreta, otišli smo ponovo u posetu porodici Milojević, a za to je postojao dobar razlog…

Članarina koja nije bila plaćena tri meseca sada je prošlost. Prema rečima Anđelinog trenera Lazara Radisavljevića, posle emitovanog priloga, mnogo ljudi se javilo da pomogne, pa ne samo da je izmiren dug, već su uplaćene članarine i za naredni period.

Radosavljević posebno ističe donaciju kartice sa 100 litara goriva, kojom je omogućeno da Anđela više ne mora da ide na treninge auto-stopom, već je trener dovozi autom.

Mesta za sve Anđeline diplome, medalje i pehare ponestaje u sobi, ali konačno na stolu ove porodice ne nedostaje hrana! I sve to zahvaljujući dobrim ljudima! Ponovni boravak Exploziva u svom domu, Milojevići su iskoristili za zahvaljivanje nekima od njih putem video poziva.

I taman kada smo pomislili da će ovoj porodici sve krenuti kako treba, saznali smo za još jedan problem…