Šta je pet medalja u Riju u poređenju s poljupcem Zeka Efrona!

Simon Bajls, je ime koje će se dugo pamtiti. Mlada američka gimnastičarka postala je poznata širom sveta nakon neverovatnog uspeha na Olimpijskim igrama. Ona je na ovom takmičenju osvojila pet medalja, od kojih su četiri zlatne. Ipak, ukoliko pogledate njene društvene mreže, nije to u prvom planu, već..

.

Odličan uspeh na OI gimnastičarki Simon Bajls omogućio je da upozna svog idola, glumca Zeka Efrona!

Za ovu ljubav saznalo se neposredno pred početak Olimpijskih igara. Pre nego što je krenula u Rijo, devetnaestogodišnja Simon je dala intervju gde je sa gledocima NBC podelila detalje iz svog života.

Nakon što je novinarka Stefani Gosk ručala sa Simon i njenom porodicom, gimnastičarka ju je povela do svoje sobe. Osim medalja i trofeja, tu je bila i kartonska figura u prirodnoj veličina holivudskog zavodnika Zeka Efrona.

A photo posted by Simone Biles (@simonebiles) on

.

Kada joj je postavljeno pitanje o tome zašto je Zek (makar i kartonski) u njenoj sobi, Simon je počela da se smeška i priznala je da ga "ponekada ljubi u obraz".

„Stvarno?“, pitala je novinarka i dodala:

„Shvataš da je to malo čudno?“

Bajlosva se na to samo smeškala...

Ni Zek nije ostao ravnodušan pa je slao gimnastičarkama SAD poruke podrške putem društvenih mreža i stavio im do znanja da ih redovno prati i bodri.

.

A onda je odlučio da to učini i lično!

Na društvenim mrežama osvanule su fotografije Zeka sa gimnastičarkama iz Amerike, ali su, ipak, najsimpatičnije one se Simon Bajls!

.

Simon i Efron su napravili mnoštvo selfija, on ju je u jednom trenutku i podigao u naručje. Međutim, najslađi je video u kojem Simon pravi selfi i potpuno neočekivano dobija poljubac u obraz od Zeka!

.

"Mislila sam da pravimo fotografiju, a umesto toga on me je poljubio!"

Uh, koja tinejdžerka ne bi poludela da je omiljena filmska zvezda ovako obraduje?

A onda je nastavila da se hvali fotografijama sa tinejdž zvezdom uz komentar:

.

"Samo da znate dobila sam poljubac u obraz!"

Svoje oduševljenje Simon je istakla i tvitom:

.

„Već me možete zvati gospođica Efron!“

Da li postoji išta što ova mlada gimnastičarka ne može? Osvojila je četiri zlata i jednu bronzu na OI, a potom je i uživala u zagrljaju svog idola...

on cloud 9@zacefron

A video posted by Simone Biles (@simonebiles) on

.

Kud ćeš bolje!

Inače, Simon je rođena 14. marta 1997. godine. Njena majka Šenon Bajls nije mogla da se brine o svojoj deci pa su to preuzeli njen otac i maćeha kada je Simon imala tri godine. Odrasla je u Hjustonu, srednju školu je završila vanredno, a maturirala je 2015. godine.

Prvi put se okušala u gimnastici sa šest godina, a kada su treneri uvideli njen talenat insistirali su na tome da počne intezivno da se bavi ovim sportom. Sa sadašnjim trenerom Ejmi Burman počela je da sarađuje sa osam godina, a koliko su dobar tandem pokazuju Simonina odličja.

Profesionalnu karijeru Simon je započela u julu 2011. godine, dok je među seniorima debitovala 2013. godine.

Ako pogledate njena odličja, ona uglavnom imaju žuti odsajaj, dok je tek poneka medalja srebrna i bronzana.

Najsjanije su ove osvojene na Olimpijskim igrama u Riju!

Ako niste imali priliku da vidite kako to radi Simon, pogledajte u videu. Ovakav nastup joj je doneo i najsvežije zlato na Igrama:

.