Snežana Janošević dobila nagradu za „NAJ ŽENU“: Majka Teodora koji je „DETE LEPTIR“ o svakodnevnoj borbi: Život se u potpunosti menja... (VIDEO)

Nagrade za „Naj žene“ uručene su 17. aprila u Zvezdara teatru, a među počasnim dobitnicama se našla i Snežana Janošević u kategoriji „Majke dece sa retkim bolestima“.

Izvor: Prva  |  
Foto: Prva TV printscreen
Foto: Prva TV printscreen
.

Snežana ima sina Teodora koji ima 16 godina i on „dete leptir“. Kako kaže sa jednim takvim problemom, život se u potpunosti menja.

„Žiivite jedan život dok ne dobijete dete sa retkim problemom, a onda se vaš život u potpunosti menja. I dalje pripadate istoj sredini, ali se za vas otvara jedan novi svet ljudi koji imaju slične probleme kao vi“, ispričala je ona.

Nagrade su dobile i žene koje su se izborile protiv nasilja u bilo kom obliku – fizičkom, psihičkom ili sajber nasilju, one koje su pobedile i najgore prognoze i mnoge druge.

„Bilo je nagrada iz više različitih oblasti, ali su sve imale isti poruku – da se treba boriti“, istakla je Snežana.

Ceo prilog o tome kako izgleda svakodnevni život majke deteta koje boluje od bulozne epidermolize – teškog genetskog oboljenja koje se manifestuje otvorenim ranama na telu pogledajte u videu.