Životne priče

Bolesna ambicija roditelja ili lepa priča o prijateljstvu?

Ove dve devojčice imaju po dve godine i više od 100 000 pratilaca na Instagramu.
04.07.2015. - 12:00h

Ava Foli i Everli Sautas žive u Kalirofniji i najbolje su drugarice. Modnim kombinacijama osvajaju Instagram gde ih prati više od 100 000 ljudi.

Devojčicama u odabiru odeće i poziranju pomažu njihove mame, Savana Sautas i Mišel Foli, koje su poput ćerki najbolje prijateljice.

Savana je profesionalni fotograf, a mama Mišel je rekla da ta činjenica olakašava devojčicama fotografisanje.

"Ever i Ava su rođenje sa razmakom od nedelju dana, i od tada mi provodimo zajedno dosta vremena. Savana i ja obožavamo modu i sve je krenulo od naše male "prodavnice"  dečije odeće na Instagramu,  @TheWildThreads", rekla je Mišel.

Devojčice su prave male zvezde u modnoj industriji, pa su do sad sarađivale sa brendom dečije odeće "Karadašijan" i sa australijskim  "Vogom".

Njihovo prijateljstvo i harizma evidentni su na svakoj fotografiji. Međutim, popularnost ovih devojčica prešla je granice SAD, a njihove mame su otkrile da pokloni za male zvezde stižu svakog dana.

Ali, Ava i Everli ne vole samo da zajedno poziraju. One zajedno odlaze i na časove plesa i gimnastike. Mame su istakle da devojčice uživaju u svemu ovome i da im je to bilo najvažnije kad su odlučile da njihova deca postanu deo modnog sveta.

Izvor: TV Best