Identične trojke, 18 deveruša, jedan sveštenik i nervozne mladoženje

Tako, otprilike, izgleda svadba kada se udaju identične trojke. Oh, da li smo napomenuli da su se udale ISTOG DANA? U ISTIM VENČANICAMA? Da su nosile istu šminku i frizuru? Jedino su se razlikovale po mladoženjama i bidermajerima.

.

Da, Brazil je stvarno jedno divno mesto. Od Brazilki ključa krv. U to su se onomad uverili Rafael, Gabrijel i Eduard kad su se znojili pred oltarom dok su im u susret išle neveste, tri identične bliznakinje Rafaela, Rošel i Tađijane Bini iz Pasa Funda.

I kao kod Markesa, magični realizam je opio sve prisutne... Tri prelepe sestre, u istim venčanicama, istih frizura i šminke, istog dana u isto vreme krenule su da izabranicima svog srca kažu „Da!“. A njih trojica su brinuli samo zbog jednog: da ih ne pomešaju!

Prema rečima Rafaela, koji je oženio Rafaelu, prevelika sličnost tri sestre unosila je zbrku kod mladoženja i pre venčanja: „Jednom smo svi bili u kuhinji i spremala se večera. Rošel, koju je oženio Gabrijel, bila je kod sudopere, a Rafaela je bila kod šporeta. Pričali smo, a one su u međuvremenu promenile mesta. Prišao sam da zagrlim Rafaelu i rekao: "Ups!". Shvatio sam da sam pogrešio devojku.“

Na venčanju u katoličkoj katedrali bilo je 18 deveruša i devera. Sada, posle svadbe, novopečeni supruzi srećni su što nisu omanuli.

„O, da, znao sam koja je moja, sigurno. Znao sam čim sam ušao u crkvu, ona je bila najlepša“, rekao je Eduardo koji je oženio Tađijane.

A tri sestre? Kao u bajci, i njih tri su od detinjstva delile stvari, interesovanja i tajne. Oduvek su bile vrllo bliske.

Njihovi roditelji, Pedro i Salet, imaju još jednu ćerku, najstariju Lizel.

Rafaela je prva pronašla supruga, Rafaela, pre godinu dana na fakultetu. Godinu kasnije Rošel je srela Gabrijela. A kad se i najmlađa Tađijane zaljubila, njihovi roditelji su predložili da se sve tri venčaju istog dana.

Pedro je brinuo samo o tome kako će sve tri ćerke odvesti do oltara.

Rešenje je pronađeno, prvu je do oltara vodio najstariju među trojkama, Tađijane.

Iako su želele da ih makar šminka i frizure razlikuju, sestre su na kraju ipak odabrale iste.

A mladoženje? Oni su su na kraju fešte poručili da uskoro planiraju da postanu očevi.

Ako dobiju trojke?

Biće najsrećniji na svetu.

.

Izvor: Daily Mail