Priča kao iz pesme "Avionu, slomiću ti krila"

Džejmi Keli (24) zaljubio se u prlepu Kanađanku Keti na aerodromu. Međutim, pre nego što je uspeo da dobije njen broj, ona je otišla u nepoznatom pravcu.

.

Džejmi, koji je živeo u Irskoj, odlučio je da se ne preda, već da nađe lepoticu sa aerodroma koju ne može da zaboravi. Znao je samo njeno ime i da živi u Novoj Škotskoj u Kanadi. Uz pomoć prijatelja je pokrenuo „Tviter“ profile #loveatfirstflight (ljubav na prvi let) i #findkatie (pronađite Kejt). Tako je počela njegova potraga za devojkom sa kojom je leteo od Barselone do Dablina.

Celim putem su ćaskali, ali kada su izašli iz aviona razdvojeni su na carini, kaže Džejmi.

- Pričali smo sve do izlaska sa terminala, dok nismo stigli do pasoške kontrole. Pošla je za mnom u red za stanovnike EU, ali je morala da pređe u drugi red, pošto je bila iz Kanade. Čekao sam je na izlazu više od 10 minuta i, kada se nije pojavila, otišao sam kući."

Međutim, Keti je takođe tražila Džejmija po aerodromu u Dablinu, ali bez uspeha. Njih dvoje nekako su se mimoišli. Ipak, spojili su ih rođaci „izgubljene“ Kanađanke, kada su naleteli na Džejmijevu internet kampanju za pronalaženje devojke sa aerodroma. Kejti kaže da je bila "iznenađena i polaskana" kada je otkrila da se "zgodni Irac" toliko potrudio da je nađe.

- Kada sam letela sa njim, razgovarali smo jako intenzivno. Bila sam dva meseca na putu i bilo je lepo razgovarati sa nekim na engleskom, a ja sam i pričalica.

Džejmi i Kejti se od tada dopisuju i planiraju uskoro da se ponovo sretnu.

Izvor: metro