Apsolutno nema šanse da pogodite šta se desilo na ovoj fotki!!!

Da li verujete svojim očima?

.

Priča koju ćete upravo „čuti“ spada u kategoriju „Verovali ili ne“.

Ejmi i Nik Viler su novopečeni mladenci. Srećni, mladi, nasmejani, zaljubljeni... sve kako dolikuje. Jednog dana, Nik je poželeo da lepoj supruzi pokaže fotografije iz detinjstva. I tada su došli do čudesnog otkrića...

Vratimo se 20 godina unazad... Leta 1994. dvoje dece igralo se na vrelom pesku. Nik je tog dana došao u posetu baki...

Ejmi je odrasla u primorskom mestu Maushol u Kornvolu, a Nik u Kentu, ali je u Maushol dolazio s porodicom na odmor. Na ovoj britanskoj plaži, samo nekoliko metara udaljeni, gradili su kule od peska, ali njihove porodice nisu se nikad upoznale.

Godinu kasnije Nik se preselio u taj primorski gradić, ali njih dvoje su se upoznali mnogo godina kasnije. Tek kad su se verili prošle godine, odlučili su da prelistaju stare fotografije koje su bile u kući Nikovog deke i bake. Gledajući fotografiju na kojoj su Nik, njegova sestra i rođak u čamcu od peska, Ejmi se prepoznala u pozadini!

- Fotografiju je napravio Nikov deka. Nik je sedeo sa sestrom i rođacima, a njegova mama, ujak i baka su s desne strane iza njih. S leve stane iza sam ja u plavom kostimu, s mamom, tatom i sestrom. Zanimljivo je da Nik tad i nije živeo ovde, nego je samo došao na odmor.

Nakon koledža, Nik je otišao u vojsku, a Ejmi je postala učiteljica. Pre tri godine počeli su da žive zajedno, a verili su se prošle godine. Tada su priredili zabavu i prijateljima i porodici pokazali fotografiju. Par se venčao prošle subote, 20 godina nakon što je fotografija snimljena, a samo minut hoda od istog mesta.

Otputovali su na Floridu na medeni mesec, a čim se vrate planiraju da urame dragocenu fotografiju.

Danas izgledaju ovako: