Ima samo devet godina i već jedno veliko humano delo iza sebe!

Njega glad i patnja napuštenih pasa i mačaka boli. Zato je istrajao u svojoj nameri i stvorio im dom.

.

Ken ima samo devet godina, a tokom ranog detinjstva sanjao je o tome da ima azil za životinje u blizini svoje kuće ne bi li mogao da im pomaže. Ali, on nikada nije mogao ni da pomisli da će svoj san tako brzo i da ostvari.

Ken je uradio sve da pomogne napuštenim životinjama koje su bile u okolini njegove kuće na filipinima. On je sa njima provodio dosta vremena, davao im je hranu ali je sve vreme žudeo za sredstvima da bi mogao da oformi azil koji bi postao njihov dom umesto ulice i u kojem bi te životinje mogle da dobiju svu neophodnu negu.

A onda je pre samo nekoliko meseci fotografija na kojoj Ken hrani tri napuštena šteneta počela da se širi internetom, a ljudi sa svih strana sveta, malo po malo, slali su mu novac.

"Imamo dovoljno novca da udomimo pse koje sam hranio na ulici i da im damo kvalitetnu hranu za pse i obezbedimo im negu veterinara", napisao je Ken.

Ken je sa svojim ocem od doniranog novca sagradio privremeni azil za tri šteneta: Bleki, Brauni i Vajti u svojoj garaži koji je Ken nazvao Srećni Klub Životinja.

"Štenad su dobila na težini, zdravlje im se popravilo i njihova dlaka je ponovo narasla. Takođe, oni su naučili i da ne treba da se plaše ljudi", napisao je Ken.

Kenu je namera, da pse kada se još malo oporave da na udomljavanje.

Zahvaljujući donacijama koje su pristigle u toku proteklog meseca, Ken je uspeo da zakupi prostor u kojem će moći da nastavi da udomljava pse u okviru neprofitnog azila koji brine o životinjama, a ne ubija ih.

Ukoliko i vi želite da pomognete Kenu, možete to da uradite putem linka OVDE.