Zbog opklade promenio ime - u ime od 99 slova!

Jedan Novozelanđanin čije prvobitno ime za sada nije poznato javnosti, pristao je da ukoliko izgubi opkladu sa jednim svojim prijateljem promeni ime u ime od 99 karaktera!

.

U nastavku teksta, ovog gospodina ćemo oslovljavati sa “Frostnova”.

On je izgubio opkladu i zavnično promenio ime u - Full Metal Havok More Sexy N Intelligent Than Spock And All The Superheroes Combined With Frostnova (99 slova i razmaka!).

Čovek koji tvrdi da je prijatelj Frostnove, tačnije onaj koji je dobio opkladu, postavio je na internet kopiju dokumenta o promeni imena. On napominje da iako je zahtev za promenu imena podnet još pre nekoliko godina, Frostnova nije znao da je to ime i administrativno odobreno, sve dok mu prošle nedelje - nije istekao pasoš!
Majkl Med, predstavnik kancelarije matičara u novozelandskom Ministarstvu unutrašnih poslova, u ponedeljak je za tamošnji list “Nju Zeland Herald“ potvrdio da je ime registrovano u martu 2010. i da je odobreno, jer odgovara zakonskom kriterijumu da ne sme biti duže od 100 karaktera (ima 99 slova), i da su sva prateća dokumenta podnesena uz zahtev bila uredna.
Ukoliko zaključi da mu novo ime ipak ne odgovara, i poželi da ga ponovo promeni u neko normalnije, Frostnova će još jednom morati da ispuni odgvorajuće obrasce i da uplati taksu od 127 dolara.

Izvor: zanimljivostidana