Ovde možete kupiti krofne samo ako baš poranite. Prodavnica radi svakog dana od 4.30 do 7.30, a razlog je DIRLJIV

Skoro 30 godina Džon Čan i njegova supruga Stela vodili su prodavnicu krofni u Kaliforniji, koja je brojnim posetiocima postala omiljeno mesto za kupovinu. Međutim, ovi vredni ljudi sada se suočavaju sa velikim izazovom, a redovne mušterije odlučile su da im se oduže na najbolji mogući način.

.

Stela je prošlog meseca doživela aneurizmu na mozgu, a Džon je zbog toga poželeo da što više vremena provodi s njom.

Bojao se da neće uspeti u toj nameri i da će većinu dana morati da provodi u radnji, daleko od supruge, ali dugogodišnje mušterije pobrinule su se da Džon ipak ostvari svoj naum, prenosi CBS.

Svakog jutra, kupci dolaze u prodavnicu već u 4.30 kako bi pokupovali krofne. Do 7.30 Džonove dnevne zalihe su rasprodane, a njegovo srce je puno.

"Tužno je to što se dogodilo gospođi Čan. Ona je uvek bila u zadnjoj prostoriji i pekla krofne. Ranije sam dolazio s roditeljima pre škole, a Džon bi nam u kutiju uvek ubacio nekoliko krofni više. Nikad nije skidao osmeh s lica", rekao je Stiven O'Falon koji godinama kupuje kod Čanovih.

Kako je objasnio, on i druge mušterije dolaze tako rano u kupovinu, jer žele da se oduže Džonu i Steli za sve što su im pružili tokom godina. 

Džon ističe da se njegova supruga oporavlja i da je veoma zahvalan svojim starim kupcima, zbog načina na koji su odlučili da mu pomognu.