Umro najpoznatiji italijanski ljubavnik: Hvalio se da je spavao sa 6.000 žena, a onda mu je jedna došla glave...

Svakoga leta u proseku je zavodio po dve stotine žena. Mnoge su se u Italiju vraćale samo zbog njega. Govorio je da je za italijanski turizam u činio mnogo više nego velike italijanske turističke agencije. A onda je u četvrtak zbog žene izgubio život. Ili zbog preteranog seksa...

.

Plejboj, kog su 80-ih godina prošlog veka prozvali najuspešnijim italijanskim ljubavnikom, umro je u 64. godini i to tokom seksa s 23-godišnjom turistkinjom. Mauricio Zanfanti (63), poznatiji kao Romeo iz Riminija, hvalio se da je od svoje 17 godine spavao s više od šest hiljada žena nakon što se proslavio kao promoter noćnog kluba "Blow up".

Posao mu je bio da zainteresuje žene i privuče ih u klub. Kasnije je otkrio da bi u proseku svakoga leta zaveo dvestotinjak žena. Neke su se vraćale i narednih godina na odmor u Italiju samo zbog njega.

U četvrtak je tokom seksa sa 40 godina mlađom ženom iz istočne Europe, navodno na zadnjem sedištu automobila, pretrpeo fatalan srčani udar, piše britanski "Daily Mail".

Šokirana devojka je pozvala hitnu pomoć, ali lekari su mogli samo da potvrde smrt.

Italijanski mediji komentrarisali su da je otišao radeći ono što je znao najbolje - voleći žene.

Zimi je radio u Skandinaviji u turističkim agencijama, a zbog ljubavnog umeća podignut mu je voštani kip u jednom švedskom gradu.

.

Iako je uvek bio atletske građe rekao je da nikad nije bio u teretani.

"Ali sam mnogo trenirao u krevetu", govorio je.

Gradonačelnik Riminija mu je izrazio počast nakon smrti, rekavši da je umrla "legenda noći" i jedan od zaštitnih znakova grada. I sam Mauricio je često govorio da je za italijanski turizam napravio više nego neke velike agencije.

U svom poslednjem intervjuu, koji je dao za nemački Bild 2014. godine, najavio je da se povlači u penziju.

"Imam 59 godina i postajem prestar za ovo", rekao je.

Tada je rekao da je voleo baš svaku ženu s kojom je spavao, a brojne žene su tvrdile da su s njim zatrudnele.

Izvor: 100posto.hr