Marko i Jovana se venčavaju u subotu, a od familije su tražili poklon za Teodoru!

Teodora Vranješević, devojčica koju je Srbija SMS porukama poslala na lečenje, ima šansu da preživi zahvaljujući ljudima iz Srbije, regiona i dijaspore. Marko Aleksijević i Jovana Kalušević su još jedan primer da treba da budemo ponosni jedni na druge. Njih dvoje će se venčati u subotu, 13. maja, a od rodbine su tražili da, umesto cveća i torti,, doniraju novac za malu Teodoru. Jovanin post na FB prenosimo u celosti.

.

"U subotu 13.5.2017. je naše venčanje!!
Želimo da i Teodora ima taj dan!!!
Dragi gosti, cveće koje donesete uvene u roku od par dana- Teodorin život je bitniji, torte koje donesete pojedu se i time se završava njihova lepota- Teodorin život je bitniji..
Molim sve drugarice, kume, tetke, strine i ujne- pošto su one zadužene za torte i cveće, da to ne donose već da taj deo stave u kutiju koja će biti na vidnom mestu,

A Marko i ja prikupljena sredstva ćemo uvećati i našim prilogom koji smo već planirali dati i odnećemo Teodorinim roditeljima..
Dragi naši, Teodoru ne poznajem lično, kao ni njene roditelje ali činjenicu da nekome život zavisi od 350 000 evra svakog trena nosim u sebi..
Ja dajem doprinos na jedini mogući način trenutno.. Ako se nekome ne dopadne moja ideja, sasvim je ok..
Želim da za par godina prođem kragujevačkim ulicama, Gimnazijskim trgom i sretnem Teodoru srećnu!!!"

.

BRAVO, KRAGUJEVČANI!!!