Jelena Nađ: Tukao me je u trudnoći, tukao me je celu noć i pokušao da me siluje pred decom...

Jelena Nađ, bivša supruga bivšeg fudbalera Alberta Nađa, prve batine je dobila na bračnom putovanju. Od silovanja ju je zaštitio sin. Od prebijanja njeno dete ima tikove. U jurnjavi za pravdom, Jelena Nađ nema mnogo nade. Upoznala je Alberta kada je imala samo 14 godina i vrlo brzo se udala za njega, iako maloletna, uprkos protivljenju svoje majke. Danas je razvedena i ne dobija batine, ali ne dobija ni alimentaciju za svoju decu.

.

Jelena je Tanji Vojtehovski ispričala da ju je bivši suprug tukao tokom prve trudnoće, zbog čega njihov najstariji sin i danas ima problem sa očima i čak mu je potrebna operacija koju otac nije hteo da plati.

Na pitanje zašto je trpela nasilje, odgovorila je:

– Ne znam ni sama. Nadala sam se da će nasilje da prestane i da će Albert da se unormali.

Dobijala je batine pred decom, a jedne noći Albert je pokušao da i siluje pred starijim sinom, koji je pokušao da je zaštiti.

– To mi je najveća greška. To sebi ne mogu da oprostim, što Alberta nikada nisam prijavila za nasilje.

.

Jelena je otkrila i da je Albert samo tri puta platio alimentaciju, a da je odbio da da novac za operaciju očiju njihovog sina.

Saznajte sve o tamnom vilajetu institucija i procedura pomoću kojih majka pokušava da ostvari zakonska prava za troje dece, o tome kako građani ostaju „vezanih ruku“ jer se pravosnažne presude jednostavno ne sprovode u praksi, o pokušajima izvršenja i zapleni imovine Alberta Nađa i o tome kako fudbaler pokušao da ospori očinstvo nad jednim detetom da ne bi plaćao tri nego dve alimentacije.

.

Najstariji sin svedočio je o ponašanju oca, a u emisiji, osim Jelene, govorili su i zamenik javnog tužioca, predsednica Komore izvršitelja i stručnjaci za porodično pravo.