Budi bolja – bilo gde: Kako ćete se vi aktivirati ovog proleća?

Akcija "Budi bolja – bilo gde" je počela, a kako je najavljano očekuje nas mnogo zanimljivog sadržaja koji u fokus stavlja fizičko zdravlje.

Izvor: B92.net  |  
Foto: Prva TV Printscreen/Shutterstock/B92
Foto: Prva TV Printscreen/Shutterstock/B92
.

Portal b92.net kao odgovorni mediji kroz svoj višegodišnji projekat KAKO SI prepoznao je temu mentalnog zdravlja kao jako važnu. Nakon velikog broja akcija koje su sprovedene u saradnji sa brojnim stručnjacima, relevantim zdravstvenim ustanovama, ambasadorima, sada, sa prvim danom proleća stratovala je akcija portala B92 BUDI BOLJA BILO GDE.

U emisiji Jutro urednica sajta superzena.b92.net Marija Mićanović govorila je šta nas zanimljivo očekuje ovog proleća na B92.net, tačnije na našoj Superženi.

"Prvim danom proleća na portalu b92.net, tačnije na našoj superženi startovala je akcija BUDI BOLJA BILO GDE. U fokusu nam je fizičko zdravlje i fizička aktivnost. Podsećanja radi BUDI BOLJA BILO GDE je akcija koja je zapravo jedna u nizu aktivnosti u okviru višegodišnjeg projekta KAKO SI Ideja nam je da se kroz vežbanje, rekreaciju, zdravu ishranu pokrenemo, i uradimo nešto dobro za nas, tj. naše zdravlje", rekla je Marija.

Ceo prilog pogledajte u nastavku.