Zategnuto telo baš kao kod Dženifer Eniston

Za besprekorno telo nisu zaslužni samo dobri geni, već i disciplina u jelu i piću. Evo kako Dženifer održava čvrst stomak, jaka bedra i stražnjicu.

.

Instruktor joge Mendi Ingber tvrdi da je za odličan izgled 45 godina stare glumice prvenstveno zaslužna disciplina. Dženifer jede vrlo zdravo tokom cele godine, pije ogromne količine vode i redovno vežba.

Glumica obožava japansku kuhinju koja se temelji na svežoj ribi, pirinču i soja sosu, ali i meksička jela prepuna boja, ukusa i povrća. Disciplinu u ishrani posebno će pokazati u meksičkom restoranu gde će izbeći predjelo u vidu čipsa sa raznim umacima.

U njenom uobičajenom režimu vežbanja, ipak, uglavnom se nalazi joga, koja je izdužila njeno telo i kojom održava svoje noge vretenastim, gipkim i bez celulita. Ali, čak i slavna glumica pre odmora ili uoči snimanja pojača treninge, kojima želi dodatno da utegne telo.

'Dženifer je uvek u dobroj formi, ali kada želi dodatno da utegne telo njenoj rutini vežbanja dodajemo ekstra kardio vežbe,' objašnjava Mendi Ingber.

Instruktor priznaje da najbolje rezultate za podizanje guze i učvršćivanje bedra daju čučnjevi, koje je Dženifer intenzivno radila i pre romantičnog putovanja na Bora Boru sa verenikom Džastinom Teruksom kako bi zasijala u trendi bikiniju.