Za 10 meseci je SMRŠAO čak 55 kg! Izbacio je samo jednu stvar iz ishrane, a nije hleb! Mnogi nisu svesni da ona baš goji...

Čovek pod nadimkom Pievo smršao je čak 55 kilograma za 10 meseci, i to na zdrav način, bez gladovanja!

.

Na društvenim mrežama se pojavila njegova fotografija pre i posle transformacije, koje je ljude ostavila u čudu. Pogovoto muškarce koji imaju problema sa viškom sala na stomaku.

Pievo je odlučio da smrša onda kada je imao 155 kilograma i osećao se nefunkcionalno. Borba sa viškom kilograma trajala je 10 meseci, a masne naslage sa stomaka su nestale samo zahvaljujući jednoj odluci.

Iz svakodnevnog unošenja namirnica i pića izbacio je samo alkoholne napitke. Pored toga, dva puta nedeljno je vežbao u teretani. Nikada nije preskakao dnevnu šetnju do posla, a nedeljni jelovnik je pripremao početkom svakog ponedeljka. Takođe, pio je dosta vode, prenosi aura.ba.

Nakon 10 meseci, Pievo sada ima 100 kilograma i već se oseća bolje, ali ne planira da stane.

Mnogi ljudi se svakodnevno izgladnjuju kako bi skinuli višak kilograma, ni ne shvatajući da to nije zdravo i da ono što im remeti fizičku liniju može biti upravo alkohol. Često se mladi opuste uz nekoliko čaša aperativa, ne shvatajući ozbiljno da zbog toga možda nikada ne mogu da postignu liniju o kojoj sanjaju.