Najtraženija manekenka sveta progovorila o bolesti koja je muči već 8 godina: Ponekad zaboravim put do kuće, osećam teskobu...

Najtraženija je manekenka današnjice, rođena u Vašingtonu, IT devojka i prava Instagram zvezda nedavno je otvoreno pričala o bolesti sa čijim se posledicama bori još od 2012. godine.

.

Bela Hadid ima 23 godine, a od svoje 14. je počela da se suočava sa nizom neprijatnosti – aritmijom srca, promenama raspoloženja, bolom u zglobovima, znojenjem, mučninom, nesanicom, teskobom i zbunjenošću.

Sve je bilo još teže i intenzivnije kada je napunila 18 godina, bolest joj je prvi put dijagnostifikovana 2012. Reč je o lajmskoj bolesti, zbog koje je odustala od svog sna da se bavi jahanjem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella ? (@bellahadid) on

.

"To je toliko uticalo na moje pamćenje da iznenada više nisam znala kako da se dovezem od Malibua do Santa Monike gde sam živela. Nisam mogla ni da jašem. Bilo mi je jako loše. Morala sam čak i da prodam konja jer nisam mogla da se o njemu brinem", rekla je tada Hadid, prenosi zena.blic.rs.

Bela je lajmsku bolest nazvala "nevidiljivom", s obzirom na to da nije očigledna i nema fizičke manifestacije.

Inače, od lajmske bolesti patili su i njena majka Jolanda i brat Anvar, a još neke od slavnih zvezda koje su imale ovo oboljenje jesu i Džastin Biber, Alek Boldvin, Šanaja Tvejn, Ben Stiler, Keli Ozborn...

.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

me on the 72nd hour of my phone deep in a bag of rice

A post shared by Bella ? (@bellahadid) on