DA LI JE OVO ISTA ŽENA? SMRŠALA 45 kilograma na način za koji niko ne veruje da je delotvoran! Pogledajte kako danas izgleda! (FOTO)

Možda probate i vi njen način.

.

Sian Rajan je žena koja je transformisala svoje telo, smršala 45 kilograma, a okidač za to je raskid veze od godinu i po dana sa momkom kojeg je mnogo volela. Pošto to nije mogla da podnese, krenula je sa kardio vežbama.

“U svojoj najdebljoj fazi imala sam 120 kilograma, nosila sam broj 26. Tada sam odlučila da se upišem u teretanu koja radi 24 sata dnevno. Prvo sam trenirala noću, da me niko ne vidi, jer sam se sramila svog tela”, priča 24-godišnja Sian za “The Independent”.

Prvo je krenula sa kardio vežbama, dane je provodila trčeći na traci. Međutim, mrzela je ovu vežbu. Ubrzo je otkrila tegove i krenula sa podizanjem težine.

“Dizanje tegova je skroz promenilo moj process. Zaljubila sam se u to. Pomisao da postajem jača, snažnija, toliko mi je prijao. Tada sam se više fokusirala na jačanje snage, nego na gubitak kilograma”, seća se Sian.

A post shared by Sian Ryan (@sianliftsweights) on

.

S vremenom, Sian je počela da pazi i na ishranu, a za druge sa sličnim problemom ima samo jedan savet – biti umeren u svemu!

"Zapravo sam više težine izgubila kada sam jela 2 000 kalorija, nego kada sam unosila duplo manje. Kada gradite mišiće, vaš se metabolizam povećava, što znači da trošite više kalorija tokom dana kao i da možete više jesti”.

Na Instagramu ima 35 000 pratilaca, kojima svakodnevno pokušava preneti poruku da je ključ gubitka težine u doslednosti i upornosti.

"Nemojte izgubiti moral i veru, samo zato što niste imali zdrav dan. Svi moji loši dani izgradili su one dobre", zaključila je Sian.

A post shared by Sian Ryan (@sianliftsweights) on

.

A post shared by Sian Ryan (@sianliftsweights) on