Temperament žene može da se odrediti putem krvne grupe: AB imaju emotivne, 0 strastvene...

Žene s B krvnom grupom odlikuje fleksibilnost karaktera. One odlično podnose usamljenost, u velikom kolektivu se osećaju kao riba u vodi. Žene koje imaju A krvnu grupu odlikuje strpljenje i smirenost.

Foto: Dean Drobot / Shutterstock
Foto: Dean Drobot / Shutterstock
.

Japanci i Korejci pridržavaju se teorije koja povezuje osobine ličnosti s krvnom grupom čoveka. Zanimljivo je da se u Japanu i dan-danas, prilikom zapošljavanja, uzima u obzir krvna grupa.

Temperament žene se isto tako može odrediti putem krvne grupe, pa proverite šta je to što vaša krvna grupa govori o vama.

0 krvna grupa

Žene sa 0 krvnom grupom su poprilično egoistične. U odnosima s muškarcima su vrlo ljubomorne i strastvene. Dominantne su i imaju jaku ličnost. Pokušavaju da u svemu kontrolišu svoje izabranike, njih je zaista teško prevariti.

Ove žene prema mirnim i slabim partnerima brzo postaju ravnodušne. Treba napomenuti i da među uspešnim, poslovnim ženama, i poznatim osobama dominiraju baš žene s ovom krvnom grupom, piše Atma.

One od svojih muškaraca očekuju sreću, zadovoljstvo i nežnost. Kao supruge vladaju iz pozadine, a često znaju i da aktivno učestvuju u izgradnji karijere svoga supruga. Kao majke, prema deci se postavljaju prijateljski, a sopstvene ambicije ostvaruju i preko porodice.

A krvna grupa

Ova krvna grupa karakteriše žene koje odlikuje strpljenje i smirenost. Vrlo često o njima vlada mišljenje da su nesebične, druželjubive i vrlo disciplinovane. Ove žene cene urednost i komfor, pa uvek teže ka beskonfliktnom rešavanju problema.

Ipak one su i vrlo tvrdoglave i ponekad razdražljive. Često sebe doživljavaju kao podčinjene. U ljubavnim odnosima vrlo su sramežljive, ali poštuju partnera i njegove kvalitete.

Međutim, zbog emotivne i osetljive prirode, otkriće svoja osećanja tek kada su potpuno sigurne da neće biti prevarene i povređene. Kao supruge su idealne. Takođe, žena krvne grupe A je majka koja svoju decu pazi i podržava, ali i zahteva puno od njih.

B krvna grupa

Žene s B krvnom grupom odlikuje fleksibilnost karaktera. One odlično podnose usamljenost, ali u velikom kolektivu se osećaju kao riba u vodi. Za razliku od prve dve krvne grupe, one ne vole da budu vođe, ali ne trpe ni podčinjenost. Ipak, znaju vrlo dobro da izvuku korist iz različitih situacija, čuvajući pri tome svoju nezavisnost.

Takve žene se poprilično dobro snalaze u društvu. Vole flert, pa ne iznenađuje činjenica da imaju mnogo prijatelja suprotnog pola. U ljubavi očekuju nežnost i zadovoljstvo, sreću i vernost, kao i stalnu pažnju svog partnera.

U ljubavnim odnosima deluju pomalo zahtevno i nedodirljivo i zato se teže odlučuju za brak. Inače, kada se udaju i postanu majke, vrlo su odane i posvećene.

AB krvna grupa

Predstavnice ove krvne grupe su jako osećajne i uravnotežene. Taktične su, pristojne i poštene. Pri tome, ove žene vrlo teško donose bilo kakve odluke: doslovno ih razdiru sumnje i unutrašnji sukobi. Takve žene često su voljene.

U ljubavnim odnosima su vrlo iskrene. Isto tako, obožavaju muškarce avanturističkog duha, međutim, uživaju u ljubavi samo dok im dozvole da ostanu mistične. Kao majke vrlo su popustljive prema deci, blage su, i nisu zahtevne.

Uspešno pronalaze meru u tome koliko mogu da budu prijatelji svojoj deci.