Stari autobus su pretvorili u kuću iz snova: Radovi su trajali godinu dana, rezultat je oduševio sve koji su ga videli (FOTO)

Ema Hil (36) i njen suprug Nik Hil (41) kupili su autobus-harmoniku iz 1985. godine i pretvorili ga u mobilnu kućicu za svoju porodicu.

.

Ovaj bračni par je došao na ideju da za svoju porodicu napravi nešto što niko drugi nema, kuću po svojoj meri i to od autobusa starog skoro 30 godina. Naime, oni su autobus kupili 2014. godine i krenuli u njegovu adaptaciju.

Kada su rodbini i prijateljima saopštili da planiraju da žive u njemu svi su ih posmatrali sa nevericom. Ipak, oni nisu odustajali. Uložili su u nju dosta rada, novca i ljubavi.

Danas imaju dom na koji su veoma ponosni. Sve u njemu uređeno s puno pažnje, a detalji koji ga krase mu daju dušu pravog doma. Autobus se nalazi u Hilvudu u Tasmaniji, na poljoprivrednom zemljištu njihove porodice.

.

Autobus ima sve što je potrebno za život. Tu se nalazi kancelarija, kuhinja, dnevni boravak, spavaća soba, kupatilo, kutak za čitanje i kamin. Ema i Nik kažu da ih je ovaj neobičan dom puno koštao. Kada se sve sabere, na uređenje su potrošili blizu 45.000 dolara, a oblik autobusa bio im je najveći izazov.

"Iako nije bilo lako pretvoriti stari autobus u kuću koja je funkcionalna i ima sve što vam je potrebno ovakav život ima brojne prednosti" - rekla je Ema.

Dovoljno je samo da poželite i već sutra vaša kuća može biti na potpuno drugom kraju grada, možda čak i države - dodala je ona.