Ruska lepotica, nekada profesorka književnosti, prvi poljubac imala je sa 19 godina, a kao tinejdžerki bilo joj je zabranjeno da razgovara o seksu. Progovorila je i iskreno o svojim prvim seksualnim iskustvima.

- Da, istina je. Imala sam 21 ili 22 godine. Moja prva ljubav i prvi dečko nije hteo da ima vaginalni seks sa mnom. Postala sam frustrirana i umorna od svoje nevinosti. Odlučila sam da se nagodim i da se izvučem iz toga. Pronašla sam čoveka na Internetu. Dogovorili smo se za cenu oko 200 ili 300 evra. Otišla sam u hotel i on je to jednostavno učinio, to je sve - ispričala je ona.

Eva je celu svoju priču ispričala u „LucaCast“ podcastu. A kada je voditelj upitao kako se osećala nakon prvog puta, odgovorila je:

- Osećala sam se slobodno. Nisam više morala da čekam princa ili ljubav svog života. Osećala sam se kao žena - rekla je Eva.

Ona je danas influenserka sa 51.000 pratilaca na Instagramu. Trenutno živi u Budimpešti, ali nekada je bila studentkinja bez novca koja je radila kao administrator u jednoj teretani u Sankt Peterburgu.

- Živela sam u malom gradu i dolazila sam iz vrlo religiozne porodice u kojoj nismo pričali o seksu. Nisam imala puno iskustva u seksu niti ikakvu seksualnu edukaciju, a to sam silno želela - priznala je Eva Berger.

Naglasila je kako je izgubila oca dok je bila studentkinja, pa tvrdi da joj je u tom periodu jako trebala muška pažnja, što ju je potstaknulo da proda svoju nevinost i oslobodi se.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.