Pogledajte svoje šake: Dužina jednog prsta otkriva da li imate kratak fitilj ili ste hladni kao špricer

Najbolje je ako vam je kraći o odnosu na drugi prst.

.

Ukoliko je vaš mali prst u ravni sa gornjom linijom, to jest prevojem na domalom prstu, introvertni ste i ne delite lako svoja osećanja s drugima. Uvek se predstavljate kao jaka i nezavisna osoba a lako se povezujete s okolinom. Ne podnosite laži i nepravdu i imate kratak fitilj. Inače, spremni ste uvek da pomognete i druželjubivi ste. U stanju ste da lažirate neka osećanja.

.

Ako vam je mali prst iznad ovog prevoja, lojalni ste i posvećeni svom poslu. Trudite se da sve zadatke uvek završite u roku. Po prirodi ste smireni i izbegavate sve situacije u kojima biste nekog mogli da povredite. Lako ćete odglumiti šta god da zatreba i ponašaćete se onako kao vama odgovara.

A ako je vaš mali prst kraći, to jest njegov vrh je ispod linije na domalom prstu, vi ste od onih retkih koji lako mogu da oproste svakome ko ih je nekada povredio. Poštujete ljude oko sebe i njihova različita mišljenja. Ipak, imate problema sa egom i možete eksplodirati tokom neke rasprave, ali uvek ćete se prvi izviniti. Savršena ste kombinacija introvertne i ekstrovertne osobe.

Izvor: Žena.Blic