Bili su "najlepši par Instagrama", a onda je ona otkrila "drugo lice" njihove veze

Aleksis Ren i Džej Alvarez nosili su "titulu najlepšeg para" na Instagramu, a njihove fotografijama s putovanja osvajale su simpatije korisnika na društvenim mrežama. Međutim, tek se nedavno otkrila prava pozadina naizgled bajkovite priče.

.

.

Nedavno je otkriveno drugo "lice njihove veze", a Aleksis je u podkastu Kol Her Dedi iznela sledeće tvrdnje...

"Bio je manipulativan i okrutan. Džej je bez mog znanja, u ugovorima naveo da postotak moje zarade ide njemu, zbog čega sam na sudu morala da se borim za svoj novac", kazala je.

Par je u vezi bio dve godine, pa Aleksis tvrdi da je na početku sve bilo u redu i da misli da ju je tad Džej zaista i voleo. Međutim, njihova veza vremenom je postala toksična.

"Kada je posao postao veći od same veze, tada je počelo da biva sve gore. Sećam se da bih svako jutro ustala mnogo ranije od njega kako bih se našminkala i pobrinula se da uvek izgledam savršeno", priseća se, piše Klix.ba.

Kako kaže osećala je pritisak u vezi koju su svakodnevno na društvenim mrežama pratili milioni ljudi.

"Ponašao se kao da je u toj vezi samo zato da ne izgubi posao, a meni to nije bilo ni na kraj pameti. Mislila sam da ću se udati za njega. Manipulacija je nastavljena i nakon prekida veze jer je Džej na taj način dogovarao nove poslove", rekla je, dodavši da je u sve bio uključen i njihov menadžer.