Zaradio 18 šavova na penisu spašavajući ženu od pauka

Anonimni član Reddita oduvek je znao da se njegova supruga boji paukova. Ali nije mogao ni sanjati da će jednoga dana zbog toga završiti na operacionom stolu.

.

Jedna od najpopularnijih sekcija Reddita je i „TIFU“. To je skraćenica za „Today I F*cked Up“, a verujemo da vam to nije potrebno prevoditi. U posljednja dva dana najpopularnija TIFU priča pripada korisniku pod nadimkom „SexyShafter“. Ona je toliko bizarna da vam je prenosimo u celosti, ali upozoravamo muškarce da moguće bolove u preponama za vreme čitanja.

- Trenutno renoviram veliki deo svoje kuće, a prošle večeri sam započeo rad na stepeništu. Inače spavam potpuno go, pa kad sam u 6 ujutro začuo stravičan vrisak svoje supruge, jednostavno sam bez ičega na sebi potrčao u prizemlje. Ali, usred stepenica sam izgubio ravnotežu i počeo da padam jer sam se sapleo na čekić koji moje lenjo d..e nije bilo u stanju da skloni odatle.

- Nakon pada za koji se činilo da traje 15 sekundi, konačno sam lupio u pod i iste sekunde sam osetio neverovatan bol u preponama. Zapomagao sam i zvao u pomoć. Kada sam spustio pogled, bilo mi je jasno da imam veliki problem. Shvatio sam da sam u padu zapeo za jedan ekser koji nije bio potpuno nabijen u dasku.

- Sada sam upravo napustio bolnicu nakon operacije na kojoj sam zaradio 18 šavova. Sve je u redu. Kada sam došao svesti pitao sam suprugu zašto je vrištala: "A to? Pa videla sam pauka", odgovorila mi je.

Izvor: 24sata.hr