Trudnica uživa u sapunu... JEDE ga i NE PRESTAJE!

Nije retkost da žene u trudnoći dobiju želju da jedu baš određenu vrstu hrane, i to uglavnom u sitne sate. Nekima se oko ponoći prijede sladoled i to u sred januara, a nekima pljeksavica na 40 stepeni. Ali ova Britanka voli da jede nešto baš specifično, da ne kažemo bizarno…

.

Naime, Džes Gajford (26) obožava da jede sapun!

Prema pisanju Mirora, žena koja je trenutno u osmom mesecu trudnoće, osetila je jednog dana neopisivu želju da lizne sapun "Dove", što je i uradila, a sada je bukvalno zavisna od jedenja istog!
"Kupila sam sapun i počela da ga jedem. Možda zvuči odvratno, ali zapravo je ukusno" izjavila je Džes britanskim medijima, i priznala da ponekad popije i “manju” količinu tečnog sapuna, oko ve bočice nedeljno.

Njen suprug Li Trimbi, s kojim ima petogodišnjeg sina, rekao je da je na početku bio zabrinut, ali kada su mu lekari rekli da se bebi neće dogoditi ništa loše, smirio se i dopustio ženi da uživa u svojoj omiljenoj "poslastici".

Hormonalne promene u trudnoći ponekad rezultiraju željom za različitom hranom .Tako se dešava se da se kod trudnica javi želja na primer za konzumiranjem stvari koje nisu hrana, kao što su pesak i boje i slično ali to je retkost.