Morate da pogledate: Krenula na fotografisanje, a završila pred oltarom!

Našao je savršeno rešenje za svoju zahtevnu verenicu. Dve godine su bezuspešno pokušavali da organizuju venčanje, a onda je on presekao...

.

Jedan Amerikanac pronašao je idealno rešenje za muke koje je njegova verenica imala sa organizacijom njihovog venčanja. On je organizovao venčanje iznenađenja. Sve je organizovao tajno i to toliko tajno da ona nije mogla ni da nasluti šta joj se sprema! Uz to ona prst nije mrdnula da bi se venčanje organizovalo!

Brajan Grin i Kristina Mekginis verili su se 2013. godine i imaju dvogodišnju ćerku. Želeli su da se venčaju ali je uvek nešto iskrslo.

"Pokušavali su pet ili šest puta i svaki put bismo odmicali dalje sa organizacijom. Ali uvek se priprema završila tako što bismo poludeli i sve ostavili tako kako jeste i od venčanja ništa nije bilo", izjavio je Grin za NBC.

A onda se sve promenilo. Dan D je bio 14. decembar 2014. godine kada je budućoj mladoj rečeno da obuče svoju venčanicu i u njoj dođe do jednog tržnog centra u Gruziji na fotografisanje. Ustvari sve je bila nameštaljka za venčanje iznenađenja.

I dok je Kristina pozirala ispred ogromne jelke iza nje je stajao njen otac sa velikim bidermajerom. Kada ga je ugledala ništa joj nije bilo jasno, a on joj je onda objasnio da se ona danas udaje.

Ovo je bila njena reakcija:

"Bila je šokirana, presrećna i oduševljena", izjavio je mladoženjin brat Kris Grin za Huffington post i dodao:

"Na fotografisanje je došla u venčanici koju je sama odabrala tako da smo znali da će na kraju biti oduševljena".

Ubrzo potom oko mesta venčanja okupilo se mnoštvo prijatelja, porodice pa i nekoliko kupaca iz šoping centra i svojim prisustvom su ulepšali dan mladenaca. Od kada je video postavljen na Jutjub 23. decembra, pogledalo ga je više od milion ipo pregleda.

Uživajte u romantici, nežnosti i ljubavi!