Dočekajte Novu godinu u Srbiji! Oni vas čekaju na trgovima...

Lud provod očekuje vas na "uličnim žurkama" širom Srbije. Mi vam otkrivamo ko gde peva, a na vama je samo da odaberete mesto...

.

Glavni grad Srbije, Beograd, privlači svakako najviše pažnje jer se Nova godina u našoj prestonici slavi dva dana.

Doček u Beogradu počinje večeras od 20 časova. Na Trgu republike zapevaće Haris Džinović i Beograđane kao i sve njihove goste zabavljaće sve do ponoći.

U samoj novogodišnjoj večeri, u Beogradu će moći da se uživa na tri bine:

Ispred Narodne skupštine nastupaju Vlado Georgiev, Emina Jahović, Mira Škorić i Nikola Rokvić, a program počinje u 22 sata i trajaće do tri sata posle ponoći.

Na bini koja će se nalaziti na Trgu republike nastupiće Balkanika, Neverne bebe, Alisa, Kiki Lesendrić i Kraljevski apartman.

Na DJ bini, ispred Filozofskog fakulteta program počinje u 21 sat i trajaće do tri sata posle ponoći, a Beograđane i njihove goste će zabavljati Marko Nastić, Lea Dobričić i Marko Milošević.

Ništa manje zabavno neće biti ni na Zlatiboru. Gosti jedne od najpopularnijih, ali i najlepših sripskih planina zabavljaće ni manje ni više nego, Zdravko Čolić!

Da bi što više ljudi u novogodišnjoj noći uživalo u Čolinim hitovima, ispražnjeno je jezero turističkom naselju planine.

Zlatiborske komšije, grad Užice, imaće dosta skromniji doček. Užičane će na Trgu partizana zabavljati lokalni di-džejevi kao i trubački orkestar, prenosi Blic.

Sinonimi Evrovizije u Srbiji, Željko Joksimović i Marija Šerifović nastupiće u Zaječaru.

Velika jugoslovenska zvezda Hari Mata Hari nastupiće na Trgu kosovskih junaka u Kruševcu, a njemu će se pridružiti i kruševački bend "Džon Vejn".

Piroćance će trgu uveseljavati Saša Matić, dok će Leskovčani Novu godinu dočekati uz grupu Kerber.

Jedan od naših najboljih trubačkih orkestara „Dejan Petrović big bend“ u nvoogodišnjoj noći uveseljavaće Čačane, dok će žitelji i gosti Požarevca moći da uživaju uz lokalne bendove i pijuckati besplatno čaj.

Izvor:

Savet: Kako da se ponašate na snegu i pri niskim temperaturama