ŽIVOT PIŠE DRAME! Posle 22 godine, usvojeni dečak otkrio da je radio u istoj prodavnici sa biološkom majkom (VIDEO)

Kristin Taladi je rodila sina u oktobru 1985. godine. Pošto je bila u teškoj finansijskoj situaciji, svesna da neće moći da čuva dete, odlučila je da ga da na usvajanje.

tužan dečak, foto: iphotosmile/Shutterstock
tužan dečak, foto: iphotosmile/Shutterstock
.

Prema njenom mišljenju, ovo je bio jedini način da mališan ima priliku za bolju budućnost. Ova je odluka, naravno, nije usrećila, ali nikada se nije požalila. To takođe dokazuje činjenica da je papire za usvojenje uvek držala dostupnim, kako bi sin mogao da ih pronađe ako to želi jednog dana.

Kad je usvojen, dečak je dobilo ime Stiv. Sa 18 godina je odlučio da potraži svoju biološku majku. Potraga je u početku bila neuspešna. Ali Stiv se nije predavao, prenosi srbijadanas.com.

Stiv je posle nekog vremena saznao da Kristin živi nedaleko od njega.

U to vreme dečak je radio kao kurir za jednu prodavnicu u Grand Rapidsu u Mičigenu. Budući da je ovo bila jedna od najvećih prodavnica na tom području, Stiv je dobio ideju da pita svog šefa da li je slučajno poznavao Kristin Taladi. Neverovatno, ispostavilo se da ne samo da je poznaje, već da Kristin upravo radi u toj prodavnici.

Ko zna koliko puta ju je Stiv sreo, a da nije znao ko je ona u stvari. Majka i sin su konačno bili ponovo zajedno. Prošle su 22 godine i mnoštvo prepreka, ali kad pogledate okolnosti, izgleda da su njih dvoje uvek bili povezani nekon nevidljivom vezom.

Ova priča završila je na američkim vestima. Stiv joj je sve oprostio, a kako je izgledao njihov susret, pogledajte u nastavku.

.