Zanimljivosti

Pogledajte OVIM životinjama u oči i IZABERITE one koje vam se najviše sviđaju! Evo šta to GOVORI O VAMA!

Svake oči nose neku posebnu poruku, a evo i šta one govore o vašoj duši

01.01.2021. - 15:00h

Pogledajte u oči svake životinje, a zatim odaberite onu koja zove vašu dušu. Vaš izbor nosi posebnu poruku, pružiće vam uvid u ono kakva ste ličnost i kako se nosite sa životnim problemima.

mačka, mačke
foto: Depositphotos/Dink101

Mačka

Ukoliko ste odabrali mačku, vi ste osoba koja je u stanju da vidi istinu izvan iluzije, nezavisna je i vrlo je pažljiva. Vi teško da ikada možete biti žrtva lažnih informacija. Ova osobina će vam pomoći da dešifrujete istinske činjenice i da se ne oslanjate na druge podatke. Ona vas podstiče da ne otkrivate sve vaše karte i da druge držite u neizvesnosti!

zebra
foto: Depositphotos, MPH_Photo

Zebra

Zebra je divlja životinja, odbija pripitomljavanje i iako živi u stadu s drugim zebrama, čuva svoju individualnost svojim jedinstvenim oznakama pruge. Ovo se direktno odnosi i na vaš i vašu ličnost i suživot u društvenim grupama. Možda je vreme da potražite zajednicu istomišljenika koji su suosećajni prema ostalim članovima, unutar njihove zajednice. Vi ste već bili pustinjak, vreme je da potražite svoje pleme.

sova
foto: Depositphotos, Author ammmit

Sova

Sova je posebno intuitivna, ima sposobnost da vidi ono što drugi mogu prevideti, a često je glasnik promjena u životu. Prilikom rada s njom, neophodno je biti svestan suptilnih znakova i promena u vašem životu. Svakako odvojite vreme na kraju dana kako biste razmišljali o znakovima i simbolici koje ste primili tokom dana. U to doba možda budete patili od nesanice zbog njene noćne prirode. Umesto da pokušavate da se vratite na spavanje, pažljivo slušajte savet mudre stare sove.

Izvor: Magazin.novosti