Pogledajte OVIM životinjama u oči i IZABERITE one koje vam se najviše sviđaju! Evo šta to GOVORI O VAMA!

Svake oči nose neku posebnu poruku, a evo i šta one govore o vašoj duši

foto: Depositphotos/Dink101
foto: Depositphotos/Dink101
.

Pogledajte u oči svake životinje, a zatim odaberite onu koja zove vašu dušu. Vaš izbor nosi posebnu poruku, pružiće vam uvid u ono kakva ste ličnost i kako se nosite sa životnim problemima.

foto: Depositphotos, MPH_Photo
foto: Depositphotos, MPH_Photo
.

Mačka

Ukoliko ste odabrali mačku, vi ste osoba koja je u stanju da vidi istinu izvan iluzije, nezavisna je i vrlo je pažljiva. Vi teško da ikada možete biti žrtva lažnih informacija. Ova osobina će vam pomoći da dešifrujete istinske činjenice i da se ne oslanjate na druge podatke. Ona vas podstiče da ne otkrivate sve vaše karte i da druge držite u neizvesnosti!

foto: Depositphotos, Author ammmit
foto: Depositphotos, Author ammmit
.

Zebra

Zebra je divlja životinja, odbija pripitomljavanje i iako živi u stadu s drugim zebrama, čuva svoju individualnost svojim jedinstvenim oznakama pruge. Ovo se direktno odnosi i na vaš i vašu ličnost i suživot u društvenim grupama. Možda je vreme da potražite zajednicu istomišljenika koji su suosećajni prema ostalim članovima, unutar njihove zajednice. Vi ste već bili pustinjak, vreme je da potražite svoje pleme.

.

Sova

Sova je posebno intuitivna, ima sposobnost da vidi ono što drugi mogu prevideti, a često je glasnik promjena u životu. Prilikom rada s njom, neophodno je biti svestan suptilnih znakova i promena u vašem životu. Svakako odvojite vreme na kraju dana kako biste razmišljali o znakovima i simbolici koje ste primili tokom dana. U to doba možda budete patili od nesanice zbog njene noćne prirode. Umesto da pokušavate da se vratite na spavanje, pažljivo slušajte savet mudre stare sove.

Izvor: Magazin.novosti