Od sada sa poznatima "na ti"! Da li biste platili nekoj zvezdi da vas vređa na društvenim mrežama? Potrebno je samo da im platite!

Ako želite da vam poznate osobe pišu na Instagramu, potrebno je samo da im platite. Da se priroda društvenim mreža svakodnevno menja, dokaz je i novi trend koji podrazumeva da možete da platite onoj zvezdi čiji komentar želite da dobijete.

snimanje kamerom, foto: Depositphotos/AndrewLozovyi
snimanje kamerom, foto: Depositphotos/AndrewLozovyi
.

Ovo je možda jedan od najoriginalnijih rođendanskih poklona današnjice. Potrebno je samo da instalirate aplikaciju Cameo koja postoji još od 2016. godine, ali je izgleda tek sada postala popularna.

Aplikacija je na svojoj listi sakupila solidan broj zvezda B kategorije što glumaca što pevača, a sve više ih anonimni ljudi kontaktiraju kako bi svojim bližnjima čestitali rođendan, piše tuzlanski.ba.

Na sajtu birate zvezdu koju želite da „unajmite“, date joj kratku instrukciju šta biste voleli da kažu ili čestitaju, a oni taj snimak obično snime u svom domu.

Za oko 200 evra, personalizovanu poruku preko društvenih mreža vam može poslati glumica Lindzi Lohan, ili glumac iz filma „Hari Poter“ Tom Felton ako mu platite oko 300 evra po videu. On je sklon da pošalje foru iz filma ili da vam da neki životni savet.

Od ostalih bitnijih faca, ovoj aplikaciji su se pridružili i Karem Abdul-Džabar, Regi Džekson i Majk Tison čija poruka košta oko 450 evra. Na spisku je i majka svih starleta na svetu Kejtlin Džener ali je njena usluga vredna čak 2 000 evra.

Podsećamo da su ranije zvezde prodavale svoje autograme, pojavljivanja na događajima i slično, a sada je sve to prebačeno u onlajn svet.

.

Korak dalje otišao je Džon Klis (80), zvezda Monti Pajton koji ne samo da će vam poslati poruku nego će vas pošteno i izvređati. To zadovoljstvo koštaće vas oko 300 eura. Ali, čak je i njegov poziv da ga zapratite na Instagramu je toliko smešan da vredi probati.