Fudbaler prerušen u Sneška Belića slupao automobil vredan 250.000 evra - zakačio znak, pokupio kante, pa se zakucau u zid!

Napadač Vest Hema Mihail Antonio postao je pravi hit na društvenim mrežama kada je tokom Božića snimljen kako iz "lamborginija" koji je slupao izlazi obučen kao Sneško Belić.

foto: Youtube screenshot
foto: Youtube screenshot
.

Naime, fudbaler je krenuo u klupski hotel uoči utakmice protiv Kristal Palasa, ali je izgubio kontrolu nad svojim vozilom vrednim 250.000 evra i udario u saobraćajni znak, a onda i sleteo sa puta i uleteo u dvorište.

Tokom nezgode, on je "pokupio" i nekoliko kanti za đubre da bi se na kraju zakucao u zid. Naravno, prolaznici su snimili uništeni automobil, a onda i muškarca prerušenog u Sneška.

"Vikao je na nekoga preko mobilnog telefona. Ljutio se što mu ta druga osoba govori da je glup jer je tvrdio da nije glup. Nije dobro izgledalo. Bojala sam se da je možda teže povređen, ali ipak je sve u redu" rekla je vlasnica kuće.

Antonio je ubrzo otišao, a Dejli mejl je saznao da je obećao da će platiti svu štetu koju je napravio na kući iako se vlasnicima još nije izvinio.

.

Izvor: Telegrar.rs