Ljubav i podrška od malih nogu: Dečak pozvao sve drugare iz vrtića u sud, da proslave njegovo usvajanje!

Petogodišnji dečak iz Mičigena pojavio se na sudu gde je održano ročište o usvajanju njegovim budućim roditeljima sa neobičnom publikom. Majkl je pozvao sve svoje drugare iz vrtića da proslave dan kada dobija porodicu.

Majkl je pozvao sve svoje drugare iz vrtića u sud, kako bi proslavili njegovo usvajanje..., foto: Printscreen: Youtube
Majkl je pozvao sve svoje drugare iz vrtića u sud, kako bi proslavili njegovo usvajanje..., foto: Printscreen: Youtube
.

Dečica su držala crvena srca u rukama i mahala njima u znak podrške. Ročištem koje je održano u četvrtak okončana je jednogodišnja procedura i borba bračnog para da usvoje ovog slatkog dečaka.

Majklov otac Dejvid Iton kazao je za CNN da mu je najdraži deo bio kada je sudija pitala sve u sudnici da objasne šta im Majkl znači. Deca su navela najdirljivije odgovore poput "Majkl je moj najbolji prijatelj" i "Ja volim Majkla".

Dodao je kako je ovo prvi put da je sud ugostio ceo razred jednog vrtića na nekom ročištu. Ideju za ovakvu proslavu dala je učiteljica Keri Mek-Ki koja je sve organizovala.

.

Iton i njegova supruga Andrea Melvin odlučili su da usvoje dete pre nekoliko godina. Prošli su rigorozni proces dobijanja odobrenja, 36 sati predavanja i mesece čekanja.

Prošlog avgusta dobili su poziv u kojem im je rečeno da imaju dečaka kojem je hitno potreban dom. Sat vremena nakon toga već su bili u automobilu i na putu ka socijalnoj službi.

Rekli su im da dečak ima veliku energiju, da voli sport, priča sa svima i da voli da šeta. Ljubav je rođena na prvi pogled. Bračni par kazao je kako su presrećni što Majkla konačno mogu da vode svojoj kući i legalno-pravno ga zvati svojim sinom.

Izvor: Klix.ba