Zanimljivosti

Da li ste revolucionar, umetnička duša ili vidovnjak? Pročitajte sudbinu iz abecede!

Svako slovo vezano je uz neki broj, pa gledano kroz numerologiju i naše ime, koje dobijamo rođenjem, nosi svoj broj. Numerologija kaže da ime kroz svoj broj odražava karakter, sklonosti i naš temperament, a takođe ukazuje na to kako nas doživljava okolina. Proverite koliko je ova numerološka analiza tačna.

02.12.2019. - 17:00h
Pročitajte sudbinu iz abecede
Pročitajte sudbinu iz abecedefoto: Depositphotos/cienpies

Po nekim starim verovanjima, iz abecede se može saznati sudbina. Napišite svoje ime i prema tabeli svakom slovu pridružite odgovarajući broj, a potom sve cifre sabirajte dok ne dobijete jednocifren broj od 1 do 9.

Slova i brojevi:

A, I, J, = 1
B, K, R =2
C, G, L, S, Ć, Č, Š, LJ =3
D, M, T, Đ, DŽ =4
E, H, N, NJ, X =5
U, V =6
O, Z, Ž =7
F, P = 8

Primer

Ana Ivić
1+5+1+1+6+1+3=18 1+8=9

Do ovog rezultata smo došli na slijedeći način: A nosi 1 bod, N - 5 bodova, A - 1 bod, I - 1 bod, V - 6 bodova, I - 1 bod, Ć - 3 boda. Ukupno, dakle, 18 bodova. Numerološki broj ovog zbira je 1 + 8 =9.

1 - ŽIVAHNA I RASTROJENA

Osoba koja ima ovaj broj je jaka, egoistična i svoje interese uvek stavlja na prvo mesto. Veoma je inteligentna i predodređena je za sreću. Živahna je, ali ponekad deluje rastrojeno.

2 - DAREŽLJIVI

Ovaj broj nosi sreću i zadovoljstvo. Radi se o darežljivoj i strastvenoj osobi, koja je veoma osećajna i romantična.

3 - SA TREĆIM ČULOM

Ovo je uzvišeni broj i osoba koja ga ima je često predodređena na velike stvari. To su jako inteligentne osobe, produhovljene, te često kao da imaju treće čulo. Oni neke stvari znaju unapred, predosete i neretko služe za prenošenje važnih poruka čovečanstvu.

4 - KOMPLEKSNE OSOBE

Ovaj broj predstavlja solidarnost, obavezu, potpunu zaokupljenost osobe koja ga nosi. Takve osobe su profesionalci, intelektualci. Njihova prednost je slobodoumnost, bez tabua su. To su kompleksne osobe, izvrsni prijatelji, partneri, deca, roditelji. Na njih možete da računate.

5 - ZNAJU DA UŽIVAJU

Društvene osobe, pravi svetski putnici. Vole slobodu, druženje, kretanje. Njima najbolje odgovara život u velikom gradu, posao u kojem će komunicirati s puno ljudi. Osim lakoće u komuniciranju odlikuje ih i to što su živahni, veseli i znaju da uživaju u životu.

6 - POSLOVNI LJUDI

Ovaj broj je vezan uz posao, takve osobe su sposobne, uvek dobro pripremljene, organizovane i veoma inteligentne. Odgovorni su roditelji, a leže im profesorska zanimanja.

7 - UMETNIČKE DUŠE

Osobe ovog broja su umetničke duše. Hoće li se baviti slikarstvom, muzikom ili nečim sličnim nije važno, definitivno se među njima kriju najveći umetnici. Pored smisla za lepo, ove osobe su često i fizički vrlo dobrog izgleda.

8 - KARMIČKI BROJ

Život ovih osoba je često obavijen velom tajne. Smireni, povučeni, svoj privatni život i misli drže za sebe, skrivaju od okoline.

9 - REVOLUCIONARI

Ovim osobama potrebno je puno prostora, vole avanture, rizik… Često su revolucionarni, posebni, drugačiji i dižu glas za reforme, za novi način života, uvek žele promene, nešto drugačije i nešto novo.

Izvor: Aura.ba