Zanimljivosti

Odaberite jedan čarobni kamen i otkrijte kakvu poruku vam nosi!

Ovaj zabavni test može vas usmeriti na pravi put i dati vam savete o životu koje vaša duša očajnički treba da čuje. Sve što treba da uradite jeste da odaberete kamen koji vam se najviše sviđa i potom pročitate pripadajući opis.

22.11.2019. - 17:00h

Ako ste odabrali:

1# Vaša poruka je “Samopoštovanje”

Vi zaslužujete sve dobre stvari u životu kao i bilo ko drugi. Ljubav, pažnju, uspeh i poštovanje. Kiša pada na sve nas, sunce obasjava sve nas. Nije li vreme da zaboravite na neka uverenja o sebi koja vas ograničavaju?

Nisko samopoštovanje zapravo je način na koji govorimo “Bojim se da otkrijem ko sam zaista.” To je zaštitni kaput koji nas uverava da nismo dostojni pa zašto bi se uopšte gnjavili. Ali vidite, to je samo strah. Ništa više. Može da bude proteran.

I znate da ne želite da živite u strahu. Kakvo nesrećno postojanje bi to bilo. Zato od ovog trenutka, kažite i verujte: “Ja zaslužujem, kao i bilo ko drugi, ljubav, uspeh i poštovanje.”

Ako već to radite, odlično, vaš život će se transformisati!

2# Vaša poruka je “Predaja životu”

Sada je trenutak. Prigrlite svoj život i prestanite da se odupirete najdubljim željama svog srca. Udahnite život u svoj dan s hrabrošću i nadom. To je jedini način da ikada postanu stvarne.

Koliko puta ste izmišljali razloge zašto ne možete nešto da učinite? I koliko često ste se potajno nadali da će se nešto “uzbudljivo” dogoditi i prodrmati stvari?

Naravno, znate, duboko, da takve nagrade dolaze samo uz trud i vaše učestvovanje Vaše srce zna šta želite da učinite. Došli ste na Zemlju da plešete i zato plešite!

Ako već to radite, to je sjajno, vaš život se polako transformše!

3# Vaša poruka je “Odlaganje”

Ako imate tendenciju da odlažete stvari, možda iz straha, neodlučnosti ili lenjosti, onda razmislite o odbacivanju ove loše navike.

Nemojte se loše osećati zbog toga što odlažete stvari, jednostavno kažite "Spreman sam da se konačno oslobodim te navike".

Ne želite da odložite sve dobre stvari koje bi mogle da vam se dogode. Sudbina čeka, ali ne može da čeka večno.

Možete početi s izvršavanjem jednog zadatka i dovršite ga. Uskoro ćete ući u ritam ispunjavanja stvari i vaše samopouzdanje će početi daraste.

4# Vaša poruka je “Ljubavna pitanja”

Spremni ste za ljubav i imate toliko puno ljubavi da pružite. Međutim, vreme je da zaboravite sve strahove ili negativne obrasce koji vas sprečavaju da otvorite svoje srce.

Prošlost je prošlost, ako naučite nešto iz nje, nećete ponoviti iste greške. U svakom trenutku Svemir sluša vaše misli – čak i kad mislite da ste sami u vašoj glavi – niste.

Registruje ono o čemu razmišljate i manifestuje ono što se poklapa s tim. Ako mislite na strah, nećete dobiti ono što želite.

Otvorite svoje srce – zamišljajte se sigurnim u naručju nekoga vrednog vaše ljubavi.

Izvor: Atma.hr

Cover foto: Depositphotos/belchonock