Muškarac je blokirao ženi ulaz u automobil. Da li ste se već iznervirali? Nema potrebe, njegov razlog je genijalan! (VIDEO)

Sigurni smo da ste odmah zamislili bahatog vozača Mercedesa koji je blokirao vrata "jadnom" malom crvenom automobilu... Scenario je ipak drugačiji! Gospođa iz Mercedesa, parkirala se dovoljno bezobzirno, da je jedan gospodin odlučio da joj održi urnebesnu lekciju. Kako je gospođa celom širinom točka prekoračila žutu liniju, on je odlučio da je nauči pameti, i pri tom nije uradio ništa, osim što se regularno parkirao na svoje parking mesto.

foto: Printscreen/Facebook, VT videos
foto: Printscreen/Facebook, VT videos
.

Kada se pojavila sa kolicima, imala je šta da vidi. Na početku je bila smirena. Uredno je pakovala svoje namirnice u gepek u nadi da će se vozač uskoro pojaviti,. Strpljenje je popuštalo, pa je počela da zaustavlja ljude na parkingu sa pitanjem da li su oni ti koji su se tako "bahato" parkirali tik uz njen auto.

Gospođa nije ni slutila da je vlasnik "bahatog" auta krišom posmatra i snima. I taman kada je ušla na mesto suvozača i preskočila na svoje mesto, on se pojavio!

A ovo je njena reakcija!