Izaberite jednu kristalnu kuglu i saznajte kakvu poruku vam šalje Svemir!

Ako ste znatiželjni i želite da saznate duhovnu poruku koja se odnosi na ovaj period, odaberite jednu kristalnu kuglu.

.

Ako ste odabrali ružičastu kristalnu kuglu:
Stvari se brzo kreću i vreme je da postavite neke nove ciljeve i namere! Život se brzo kreće i čini se da stvari napokon dobijaju zamah – savršeno je vreme da postavite neke nove ciljeve za ovo novo poglavlje vašeg života. Počnite da radite na sebi iznutra i razradite ono za čim vaše srce istinski žudi.

Zapišite stvari koje vas čine srećnim i onda im se posvetite! Dok rezultati možda neće biti trenutni, razmišljajte o svojim mislima kao o bumerangu koji bacate ravno u nebo, piše "Spirtual posts".

Dok čekate da vam se vrati, nastavite s postavljanjem pozitivnih misli i namera. Poruka iz Svemira je da sada jasno definišete svoje namere jer će vam želje biti ostvarene!

Ako ste odabrali tirkiznu kristalnu kuglu:
Vreme je da pustite prošlost. Previše ste zaglavili u onome što je bilo, umesto da se usredsredite na ono što je sada. Iako je važno tugovati i dopustiti sebi da se iscelite, nema nikakve koristi od ponovnog prepričavanja iste stare priče. Ostavite prošlost tamo gde jeste i mislite na ono što je sada.

Pozvani ste da uzmete sadašnji trenutak u svoje ruke i učinite šta možete. Imate moć u svojim rukama da promenite budućnost, a jedini način na koji to možete da učinite je da promenite svoju svest i usredsredite se na sadašnji trenutak.

Da biste se oslobodili prošlosti, pokušajte da je zapišete ili da se poverite prijatelju, dozvolite sebi jednu poslednju priliku da ponovno proživite stare emocije i pustite ih. Nećete moći da krenete napred sve dok to ne učinite.

Ako ste odabrali ljubičastu kristalnu kuglu:
Granice nisu loša stvar ako su konstruisane svesno i vođene namerom. Vreme je da postavite neke od ovih granica! Ako imate jasne granice, dajete životu strukturu i smernice na koje treba da se usredsrdite upravo sada.

Morate se usredsrediti na preuzimanje odgovornosti za stvari koje ne nameravaju da prestanu da troše vaše vreme i energiju među ljudima i situacijama koje više ne služe vašoj višoj svrsi.

Vreme je da napravite inventar, što je zastrašujuće kao i što zvuči, ali to će sada biti vaš najveći saveznik. Takođe, savršeno je vreme za čišćenje kuće radi smanjenja nereda.

Ako ste odabrali zelenu kristalnu kuglu:
Vreme je za povezivanje. Vreme je da se povežete s osobama oko vas, da se povežete sa sobom i da se povežete s prirodom. Niste sami, vi ste deo velike mreže Svemira i morate da zapamtite da je svaka, svaka stvar – biljka, životinja ili nešto drugo, povezano s većom silom.

Možete da je osetite, ponekad čak možete i da je vidite, ali sada je vreme da to upotrebite u praksi. Uklonite masku koju nosite i dopustite sebi stvaranje prave, prave veze. Započnite sa sobom, a zatim istražujte prema van. Povežite se s biljkama, životinjama i konačno ćete biti spremni da uspostavite pravu vezu s drugima.

Ako imate probleme s vezama ili probleme na poslu, velike su šanse da sve što treba da učinite jeste da se povežete. Pokušajte da vidite stvari sa svoje tačke gledišta. Iskoračite iz vašeg ega, u svest i pitajte - kako mogu da se povežem s tom situacijom za svačije najviše i najbolje dobro?

Izvor: Atma.hr
Thumb photo: Depositphotos/realcg