Klinci iz Beograda za primer svim vršnjacima! Spremni su da rade ne bi li baš celo odeljenje išlo na ekskurziju. Pomozimo im!

Ko kaže da mlade generacije nisu onakve kakve su bile starije? Đaci jednog odeljenja u Beogradu spremni su da rade posle škole i tako skupe pare da svi njihovi drugari idu na matursku ekskurziju! Evo koje usluge nude pa im pomozite ukoliko možete...

foto: Depositphotos
foto: Depositphotos
.

Ovo je tekst koji je digao Fejsbuk u Srbiji na noge!

Naime, učenici jednog odeljenja pozivaju sve koji mogu da im pomognu da skupe pare da bi baš celo odeljenje išlo na matursku ekskurziju. Ali oni ne traže milostinju, oni nude svoje usluge!

Poruku koju je na svom profilu objavila Dragana Mozek i do sada ima preko 10.000 deljenja! Mi je prenosimo u celosti...

Dragi drugari,
moje odeljenje i ja organizujemo humanitarnu akciju i bilo bi strava ukoliko biste hteli da se uključite.
Naime, početkom septembra bi trebalo da krenemo na matursku ekskurziju i voleli bismo da idemo svi skupa. Ipak, nekoliko učenika nije u mogućnosti da krene sa nama iz finansijskih razologa, a jedan gratis koji dobijamo od agencije nam nije dovoljan da rešimo problem. Zato smo odlučili da do juna sami zaradimo novac nudeći čitavu paletu usluga!

Pazite sad:
1. Ako radite u velikim poslovnim zgradama u blizini Ušća, GTZ-a i Sava Centra, a potreban vam je potrčko koji bi doneo klopu ili kafu, otišao u poštu itd. imamo 32 volontera.
2. Ako su vašim firmama potrebni fizikalci za rad vikendom, imamo 13 sedamnaestogodišnjih rmpalija.
3. Ako vam je u večernjim satima potreban babysitting za vaša čeda, na raspolaganju vam je 19 savesnih, vrednih i veselih devojčica.
4. Ako je vašoj deci potrebna pomoć u savlađivanju gradiva u osnovnim školama, nudimo časove matematike, srpskog, fizike, hemije, engleskog i nemačkog jezika na teritoriji Novog Beograda. (preporuka razrednog starešine: imamo štrebera za svaku materiju - srednja ocena odeljenja 4,23).
5. Ako slavite rođendan ili vam je potreban ketering u vidu svih vrsta kolača, torti, kiflica, knedli, galeta, sendviča i salatica, u pripravnosti pored dece imamo i jednu razrednu i preko 30 mama i baka, tako da garantujemo da ne postoji gastronomska želja koju nismo u mogućnosti da ostvarimo.
6. Ako ste raspoloženi za degustaciju, pozovite nas da vam jedan dan donesemo domaće kolače, kafu i čajeve u kancelarije. Bićete oduševljeni!

Ako imate još neki poslić koji bi za vas ili vašu kompaniju mogao da odradi jedan gimnazijalac ili gimnazijalka ili par njih, javite se! :) I delite dalje!

Mi imamo da kažemo samo jedno veliko BRAVO!

A vi ukoliko želite da pomognete budućim maturantima više saznajte OVDE.