Otvorena sezona klizanja

I ove godine Grad Beograd će svojim sugrađanima upotpuniti i obogatiti prazničnu atmosferu i radost besplatnim klizanjem na Trgu Nikole Pašića!

.

Ova gradska manifestaija pod nazivom „Beogradska ledena sena – BLES“, trajaće od 6. decembra 2013. sve do 1. marta 2014. godine. A nastupom DJ Vatre, 6. decembra sa početkom u 20 časova, zvanično će biti otvorena ovogodišnja sezona klizanja.

„Beogradska ledena scena – BLES“ održava se već treću godinu zaredom u okviru projekta „Beogradizacija Beograda“ pod pokroviteljstvom kompanije NIS, a Omladinsko pozorište DADOV, kao ustanova kulture od značaja za Grad Beograd, izvršni je producent ove manifestacije.

Kao i do sada, posetioci će moći besplatno da klizaju na Trgu Nikole Pašića gde će ulaz biti slobodan, a oni koji dolaze bez svojih klizaljki, moći da ih iznajme za simboličnih 200 dinara. Klizanje će se odvijati svakog dana u sledećim terminima: 10, 12.30, 15, 17.30 i 20h.

Svakog dana za muziku će biti zadužen DJ Konstantin, dok će se petkom i subotom od 20h smenjivati DJ-evi : Vatra, Mirko&Meex, Javorina, Kobazz, Bauk, Ika&Prema...