Novi način pomoći maloj Uni Savić!

Do nedelje 17. novembra, kafana "Sipaj, ne pitaj" u saradnji sa porodicom Une Savić organizuje akciju prikupljanja novca za njeno lečenje. Akciju je do sada podržao i veliki broj poznatih ličnosti, a njihov provod u kafani omogućio je da se prikupi što više novca za dvogodišnju Unu!

.

U kafanu je juče prvi došao kompozitor Filip Miletić, a odmah za njim i mladi supružnici Milena Vučić i Nikola Burovac:

"U ovakvim situacijama volela bih da imam čarobni štapić pa da sve bolesti nestanu, i da sva deca budu izlečena. Sreća je što ima humanih ljudi koji pomažu kada je nekome najteže", rekla je Milena.

Iako se priprema za svoj solistički koncert, ovu humanitarnu akciju nije želeo da propusti ni popularni pevač Marko Bulat.

Poznato je da svakog četvrtka goste u kafani "Sipaj, ne pitaj" zabavlja Dejan Krstović Meda koji je sinoć premijerno pred publikom izveo svoju novu pesmu "Neko".

"Prezadovoljan sam kako su gosti odreagovali na pesmu, a veliki broj njih znao je i tekst iako smo je objavili pre nekoliko dana. Ipak, sada je najvažnije da apelujemo na ljude da pomognu maloj Uni, i naše zadovoljsto je utoliko veće što smo i večeras ovde", rekao je Meda.

I pobednica 2. epizode šoua "Tvoje lice zvuči poznato", Ana Kokić, osvojeni novac u iznosu od 1000 evra, donirala je za Unino lečenje.

I vi možete pomoći Uni Savić kojoj je hitno potrebno 180 hiljada evra za lečenje leukemije u Italiji.

Uplate se mogu vršiti na račun Komercijalne banke Broj dinarskoj računa: 205-9011005219862-38 DEVIZNI račun SWIFT - BIC: DEUTDEFF, SWIFT - BIC: KOBBRSBG, IBAN/ Account Number: 9031019889411 RS35205903101988941194