Poznati jutjuber prešao u drugu traku, ubio sebe i nedužnu ženu i dete (FOTO, VIDEO)

Troje ljudi je preminulo nakon što je popularni Jutjub gejmer Trevor Hajtmen, poznatiji kao Mekskilet (OG McSkillet) vozio u suprotnom pravcu i udario u porodični automobil na putevima San Dijega.

.

Trevor Hajtmen identifikovan je kao vozač sportskog automobila koji je udario u putničko vozilo Ejliin Pizaro u kome je takođe bila njena ćerka Arjiana. Obe su poginule, a koliko je udar bio stravičan govori činjenica da njihovi identiteti nisu odmah bili utvrđeni.

Osamnaestogodišnji jutjuber Trevor Hajtman navodno je vozio svoj automobil brzinom 100 na sat, kada je upao u ogromnu gužvu u blizini Univerzitetskog grada. Tada je udario u hundaji vozilo, iz kojeg je buknula vatra, piše b92.net.

Prema izveštaju lekarskog tima, dvoje putnika u vozilu, kao i Trevor Hajtmen, proglašeni su mrtvima na licu mesta.Kako saznaje Los Anđeles Tajms ("Los Angleles Times"), u ogromnoj nesreći učestvovalo je skoro desetak automobila koji su se igrom slučaja našli u saobraćajnoj gužvi, a vatru je gasilo čak nekoliko vatrogasnih vozila. Jedan motorista je ozbiljno povređen, ali lekari se nadaju da će preživeti.

"Taj automobil je leteo“, „Izgledalo je kao da je na filmu“, „Bilo je užasno“, „Sve se dogodilo u nekoliko sekundi“, kazali su neki od svedoka koji su se zatekli na licu mesta.

.

Mladi jutjuber Mekskilet uspeo je da zaradi čitavo bogatstvo zahvaljujući video-igricama. Na Jutjub platformi ima armiju fanova koji prate njegov rad. Kako je poznato, on je u poslednje vreme imao raznih poteškoća jer je obavljao „nelegalne radnje sa video-igrama“

Iako se još uvek istražuje šta se zaista dešavalo na putevima San Dijega i zašto je došlo do ove tragedije, Dejli mejl piše da se bloger namerno vozio neprilagođenom brzinom jer je želeo da izvrši samoubistvo, kao i da je patio od mentalne bolesti.

Mnogi obožavatelji tragično preminulog momka putem društvenih mreža se opraštaju od njega.