ZVANIČNO OTVORENA LETNJA SEZONA U CINEPLEXXU - Pune sale posetilaca ove srede krasile su bioskope širom Srbije

Ljubitelji filmova ove srede su još jednom pokazali da je bioskop savršeno mesto za izlazak i epicentar kulturoloških zbivanja, bilo da je leto ili zima... Uz sniženu cenu karte i osećaj nezaboravnog filmskog užitka proslavljen je dan neodoljive ponude bioskopa uz atraktivne filmske naslove!

.

Emocije, koje su se mešale sa grajom i komentarisanje svake scene filma u prijatnom ambijentu bioskopa Cineplexx, obeležile su ovaj dan na radost svih posetilaca, koji su uživali u sniženoj ceni karte od 300 dinara u Beogradu i 200 dinara u Kragujevcu i Nišu. Time je zvanično otvorena letnja sezona zabave u svim bioskopima Cineplexx u Srbiji. Jedanaest bioskopa u šest zemalja širom regiona bili su deo sjajne akcije, sale su se tokom celog dana punile zadovoljnim posetiocima, a osmesi blistali na licima naših gostiju.

Uživanje je ove Super srede bilo zagarantovano, jer se Cineplexx pobrinuo da svim svojim gostima omogući uživanje u jedinstvenom iskustvu koje kvalitet projekcije i udobnost sala bioskopa donose, po super ceni karte i uz najatraktivnije filmske letnje naslove. Najveće interesovanje su probudili filmovi poput „Oušnovih 8“, „Svet iz doba jure – uništeno kraljevstvo“, „Ti juriš“, „Neviđeni 2“, „Dedpul 2“ i „Voleti Eskobara“ za koje se tražila karta više, dok za njima nisu izostajali ni „Moj lažni muž“, „Ukradena princeza“, „Čarobni princ“, „Nasleđeno zlo“ , „Raspeće“ i mnogi drugi filmovi, namenjeni za svačiji ukus.

Konstantnim ulaganjem u podizanje zadovoljstva svojih gostiju, kompanija Cineplexx je postala jedna od vodećih regionalnih destinacija za uživanje u pravom filmskom doživljaju, nezaobilazno mesto zabave i porodičnog opuštanja.