Devojku sa IZGORELIM LICEM su zvali čudovištem, a sada je postala Internet inspiracija!

Kada je imala samo devet godina, Šelom Blac je pretrpele teške opekotine i to našavši se tokom požara u porodičnom restoranu zajedno sa mlađom sestrom. Ona sada ima 20 godina i prava je inspiracija mnogim devojkama širom sveta.

.

"Sećam se samo vrištanja. Koža mi je doslovno padala po podu. Sećam se da mi je mama rekla da sam se onesvestila, misleći da sam otišla zauvek", rekla je Šelom. "

Sestre su tada odmah bile prebačene u bolnicu gde su im dijagnostifikovali teške opekotine, piše CNN.

Nakon nesreće, njen život se potpuno promenio. 

"Deca s kojom sam se pre igrala počela su da me se boje, nazivajući me čudovištem. Bilo je i onih koji su mi se stalno smejali. Tada sam uvek razmišljala o samoubistvu", seća se.

Često je kao mala volela da koristi maminu šminku, a tokom hospitalizacije je na Jutjubu pronašla kozmetičke tutorijale koji su joj promenili život.

Ubrzo je počela da objavljuje svoje Jutjube snimke, snimajući se bez šminke kako bi ljudima pokazala kako zapravo izgleda.

"Odlučila sam da snimim video i objavim fotku bez perike, što je za mene bila velika stvar. Bila sam toliko uplašena, no kad sam videla da mi ljudi pišu kako su ih moje fotografije inspirirale, još više sam bila inspirisana da još mnogo toga sa njima podelim".

Danas je puna samopouzdanja i vrlo je srećna, pogotovo što savetuje druge i pomaže svima koji su u sličnim ili gorim situacijama, a cilj joj je da druge nauči ono što je sebe naučila - unutrašnjom lepotom.