Objavila je svoju fotografiju iz kade i tako RAZNEŽILA mnoge! Htela je da objasni BOLEST od koje pati...

Umetnica Britani Nikol Mofrajld je na svom Fejsbuku objavila fotografiju sebe kako leži u kadi. Ali to nije obična fotografija.

.

Britani je na ovaj način zapravo htela da objasni šta znači biti anksiozan. Ukazala je na prave opasnosti ove bolesti i osećanja koja muče anksiozne osobe.

“Anksioznost nije samo kad ne možeš da dišeš. Anksioznost je buđenje u 3:00 ujutro jer ti srce nenormalno brzo lupa. Anksioznost je kad se slomiš bez ikakvog razloga. Anksioznost je kad si pod stresom zbog svega.

Anksioznost je kad preispituješ svoju sudbinu i kad se pitaš kako si dospela do ovakvog stanja. Kako ti se to dogodilo. Anksioznost je kad zoveš svoju sestru tri sata pre nego što se budi, otići na posao i nadati se da će ti se javiti kako opet ne bi imala napad. Anksioznost je promena raspoloženja svake sekunde. Anksioznost je kad se treseš i plačeš bez razloga. Anksioznost je tama, bol i mučnina. Anksioznost je kada stalno moraš da izmišljaš izgovore za svoje ponašanje. Anksioznost je strah.

Anksioznost je kad toneš, psihički i fizički. Anksioznost je teška. Ona je stvarna. To je svađa sa partnerom, iako nisi ljuta. Anksioznost je kad ti smetaju nevažne stvari.

Tvoji su osećaji važni. Samo zato jer ti smeta nešto što drugima ne smeta, ne znači da si luda ili da nisi vredna. Neki od najuspešnijih ljudi pate od anksioznosti. Ti nisi kriva. Ovo nije kraj. Ti si jaka. Ti si pametna. Ti si hrabra. Ti si vredna.

I ako ikada vam bude zatrebao razgovor, nemojte se plašiti da ga potražite”.

Pratite nas i na Viberu!